Stiinta & Tehnologie

Death Race devine joc pentru telefoane mobile

Este deja cunoscut faptul ca majoritatea productiilor holywoodiene au parte de continuari sub forma de jocuri pentru diferite dispozitive.

Unele filme apar sub forma de jocuri pentru PC, altele foar pentru anume console de joc ca Xbox sau PlayStation, sau altele ajung doar pe dispozitivele mobile, ca PSP, Nintedo DS Lite sau... telefoane noastre mobile.

Death Race la inaintare

Acesta este si cazul unei productii recente de la Hollywood, numita Death Race, film ce il are in distributie pe Jason Statham, eroul din Transporter. Alaturi de el o mai intalnim pe actrita Joan Allen (The Bourne Ultimatum) si Tyrese Gibson ( 2 Fast 2 Furious ).

Lasand aceste detalii deoparte ne indreptam privirea catre jocul mai sus mentionat care va fi dezvoltat de catre cei de la Gameloft in asociere cu Universal Pictures Ink. Death Race se va lansa pe data de 22 august, iar actiunea jocului va fi aceeasi ca cea din film, adica avem de-aface cu multe curse de masini intre prizonierii unei inchisori.

Toata lumea multumita

Gonzague de Vallois, vice presedinte senior al departementului de Publishing in cadrul Gameloft declara ca: "Sa avem jocul pentru telefoanele mobile disponibil mai devreme cu doua saptamani fata de premiera oficiala a filmului este o mare oportunitate pentru noi. Jocul Death Race ofera fanilor o experienta de joc bazata pe filmul lor preferat si face pelicula mult mai interesanta."

Jeremy Laws, vice presedinte senior de la Mobile & Broadband pentru Universal Pictures Digital Platforms Group adauga si el: "Avem o relatie de colaborare exceptionala cu Gameloft si continuam sa fim impresionati de jocurile pe care acestia le creeaza dupa filmele noastre. Death Race chiar a mostenit actiunea filmului si credeam ca fanii filmului cat si cei Gameloft nu vor fi dezamagiti."

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea