Stiinta & Tehnologie

Sparrow, idee noua Motorola

Zilele trecute aveam de-aface cu ultimele modele Motorola pregatite pentru lansarea pe piata, dar si cu un anume concept de telefon realizat de designerii de telefoane mobile.

Stirea care urmeaza are aceste doua caracteristici, atat idee de telefon nou cat si compania americana Motorola , posibil, implicata in acest proces.

Touchscreen Motorola

Ideea venita din partea Motorola este una cat se poate de originala, dar poate nu tocmai atat de realizabila. Dispozitivul imaginat de ei este complet tactil, iar noi stim ca la acest capitol Motorola nu exceleaza deloc.

In prezent zvonurile referitoare la dispozitivele complet tactile ale celor de la Motorola se invart in jurul unui asa zis Alexander, un smartphone ce ruleaza sistemul de operare Windows Mobile si acest nou Motorola Sparrow, un obiect mai mult decat dragut.

Prezentare Yanko Design

Motorola Sparrow a aparut prima data pe site-ul Yanko Design, iar dispozitivul patrat cu colturi rotunjite a fost gandit de catre Rinat Aruh, care este la prima lui incercare de acest gen.

Din spusele desginer-ului, noul Motorola Sparrow este un dispozitivi multifunctional , adica acesta poate indeplini mai multe functii: dispozitivi mobil point-of-service, credit card reader, scanner, RFID (Radio- frequency identification) reader si telefon mobil.

Asa cum am spus si mai devreme, Motorola Sparrow va fi manevrat prin interfata tactila, dar din pacate, site-ul Yanko Design nu spune nimic despre specificatiile tehnice ale dispozitivului. Daca telefonul devine realitate ramane de vazut, dar atunci cand se va intampla detalii despre el vor curge garla pentru ca acest Motorola promite multe.








Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea