Stiinta & Tehnologie

Cum va evolua piata telefoanelor mobile in 2007?

Al treilea mare producator de telefoane mobile la 970 milioane de unitati. Aceasta revizuire a aut loc in contextul in care in Brazilia, Rusia, India si China au fost consemnate cereri semnificative de terminale mobile.

Cu toate acestea, reprezentantii companiei estimeaza ca acest ritm de crestere sustinut se va diminua in urmatorii ani de la 20% in 2006 la 10% anul viitor. In plus, analistii din domeniu se asteapta ca volumul terminalelor trimise in China sa creasca datorita introducerii unor noi generatii de servicii de telefonie mobila. In cazul Indiei, volumul vanzarilor se va majora considerabil pe fondul cresterii gradului de penetrare a telefoniei mobile, precum si a tendintei consumatorilor de a inlocui vechiul telefon mobil.

In clasamentul celor mai mari producatori mondiali de telefoane mobile, Nokia si Motorola ocupa primele doua pozitii, in vreme ce compania Samsung , care detine locul trei, incearca sa isi majoreze cota de piata pentru a devansa principalii concurenti, prin lansarea unor noi modele de telefoane mobile mult mai performante.

In semestrul III, Samsung a vandut un numar record de 30,7 milioane de telefoane, dupa lansarea unei noi game de produse.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea