Stiinta & Tehnologie

LG Chocolate stie acum si 3G

Divizia Mobile a LG Electronics, lider mondial în domeniul tehnologiei şi designului telefoanelor mobile, a lansat modelul KU800 - varianta 3G a bine-cunoscutului LG Chocolate . După succesul repurtat de Chocolate, LG face pasul către o nouă generaţie de telefoane mobile prin lansarea UMTS-ului Chocolate, modelul stylish cu touch pad fiind una dintre principalele atracţii la Vodafone.

LG KU800 suportă serviciile UMTS ale Vodafone live !, inclusiv televiziune pe telefonul mobil, download de muzică, apel video şi e-mail. Prin intermediul serviciilor UMTS, utilizatorii pot trimite sau primi într-un timp foarte scurt fişiere mari sau mesaje video, iar apelurile video se efectuează foarte uşor, graţie celor două camere incorporate. Modelul vine, de asememea, cu o cameră video de 2MP şi sistem foto integrat care permite surprinderea de imagini de cea mai bună calitate chiar şi în situaţii de luminozitate scăzută sau pe timp de noapte. Cea de-a doua cameră permite utilizatorilor să efectueze apeluri video fără a fi nevoiţi să rotească telefonul.

Noul KU800 vine şi cu dotări uşor de utilizat, începand cu profilul Bluetooth stereo pentru conexiune wireless cu căştile, tasta „ok” pentru apel hands-free, mms, sms şi pentru MP3 player . Memoria internă de 64 MB poate fi suplimentată pană la 1GB prin cadrul de memorie extern, permiţand utilizatorilor să stocheze toate melodiile preferate de pe portalul Vodafone live!, melodiile MP3 putand fi folosite ca tonuri de apel sau tonuri de sms. Mai mult, Chocolate UMTS este perfect pentru multi tasking – poţi să răspunzi la telefon, să scrii un sms, să accesezi un joc sau să foloseşti MP3 player-ul în acelaşi timp.

Parteneriatul cu Vodafone reflectă capacitatea LG de a-şi extinde rapid prezenţa pe piaţă. Întărindu-şi poziţia pe piaţa terminalelor UMTS, LG estimează că vanzările la terminale mobile vor creşte cu 27% pană în 2007, atingand 70 de milioane de unităţi. În prezent, LG este numărul 5 mondial în ce priveşte vanzările de telefoane mobile, înregistrand o creştere rapidă pe segmentul UMTS.

Mai multe detalii despre acest telefon poti gasi aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea