Stiinta & Tehnologie

#internet #studiu google #romania internet # femei internet # relatii internet

Ai o iubita noua? Iata primul lucru pe care il va face!

Femeile sunt tare curioase si atunci cand vine vorba de relatia cu spatiul virtual. Astfel, atunci cand au un iubit nou, aproape 60% din ele ii cerceteaza trecutul online. Iata si alte obiceiuri pe care le au sexele cand navigheaza pe internet, potrivit unui studiu comandat de Google!

Femeile si barbatii au obiceiuri diferite privind folosirea internetului in viata de zi cu zi – femeile folosesc internetul mai des decat barbatii pentru a comunica, iar barbatii descarca aplicatii si urmaresc programe TV on-line ceva mai des decat femeile. Atunci cand isi petrec timpul liber online, barbatii citesc mai multe stiri si informatii decat femeile (63% fata de 53%), in timp ce femeile prefera sa socializeze si comunica mai mult decat barbatii (47% fata de 36%).

De altfel, dupa cautarea informatiilor pe internet, mediile de socializare sunt principalul motiv al accesarii internetului de catre romanii conectati: 75% dintre ei intra frecvent pe retelele de socializare.

Facebook este lider incontestabil: 97% dintre romanii care folosesc mediile de socializare au un cont de Facebook. Google+ este a doua retea ca popularitate in Romania, cu un procent de 44% din utilizatorii de retele de socializare. Verificarea paginii de Facebook, Google+, Twitter sau Instagram este cea mai raspandita activitate pe smartphone si pe tableta in cazul romanilor – 58% utilizatori pe smartphone si 45% pe tableta.

Majoritatea romanilor isi cauta numele pe Google (60%). Femeile sunt si online mai curioase decat barbații: 57% cauta numele partenerului pe Google, in timp ce 48% dintre barbați cauta informații despre „jumatate”.

58% considera ca internetul este locul potrivit pentru a-ti face prieteni. Un roman din cinci prezenti in spatiul online are incredere in internet in privinta relatiilor romantice, barbatii fiind mai dispusi sa stabileasca intalniri online decat femeile (26% fata de 18%).

 

 

Studiul comandat de Google in cadrul proiectului „Internetul in viata de zi cu zi” a inclus cinci tari: Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria si Romania. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea