Stiinta & Tehnologie

#programare salon #aplicatie mobila #aplicatie

3 avantaje pe care le ai atunci cand te programezi la salon printr-o aplicatie

Anul 2022 este cu siguranta anul digitalizarii, iar in industria de beauty se remarca aceste schimbari, avantajoase atat pentru profesionisti cat si pentru clientii acestora. Timpul este o resursa pretioasa, iar acum, poate mai mult ca oricand, internetul ne ofera posibilitatea de a rezolva totul simplu si rapid cu doar cateva click-uri.

 

Programul din ce in ce mai incarcat din fiecare zi este poate chiar principala cauza care ne impiedica sa nu rezervam acea programare mult dorita la stilistul preferat. Si, pe langa faptul ca nu ai timp sa suni la salon atunci cand este deschis, teama ca vei putea uita de programare te face sa tot amani momentul mult asteptat. Aplicatiile de programari online au aparut pe piata intocmai pentru ca era nevoie de un astfel de sistem, fiind concepute asa incat totul sa fie mult mai eficient si sigur pentru tine.

Iata 4 avantaje de care te bucuri atunci cand alegi sa rezervi o programare prin intermediul unei aplicatii:

Te poti programa oricand, la orice ora

Pe parcursul intregii zile apar de obicei numeroase aspecte care iti solicita timpul liber de dupa program, astfel ca nu mai ramane niciun moment in care sa spuni la salon pentru o rezervare. In plus, unii profesionisti se ocupa singuri de partea organizatorica, iar tu trebuie sa gasesti acel moment in care sa fiti amandoi disponibili.

Cu siguranta te-ai gandit cum ar fi sa iti poti face o programare la salon chiar din confortul propriului pat, poate chiar inainte de somn. Aplicatiile de programari online ofera intocmai aceasta posibilitate. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi locatia si serviciul dorit, sa alegi profesionistul si sa te programezi.

Nu vei mai uita niciodata de programari

Agenda clasica in care notezi toate lucrurile pe care trebuie sa le faci, te-a salvat cu siguranta de multe ori, insa aceasta nu iti poate trimite niciun reminder care sa te atentioneze ca trebuie sa ajungi la salon.

Atunci cand utilizezi o aplicatie de programari, vei primi atat un mesaj pe telefonul mobil, cat si o notificare prin intermediul aplicatiei prin care ti se vor reaminti informatiile despre rezervare, atat cu o zi inainte, cat si cu cateva ore inainte de programare..

Gasesti un loc disponibil oricand ai nevoie

Un program foarte incarcat presupune faptul ca nu iti poti face o rezervare de pe o saptamana pe alta. Micile pauze de la locul de munca devin astfel momente pretioase in care te poti rasfata la salon, iar aplicatiile de programari online iti ofera oportunitatea de a vizualiza locurile disponibile din programul profesionistilor oricand, fie ca ai nevoie peste o ora sau doua.

MERO este prima aplicatie de programari online din Romania ce iti pune la dispozitie peste 1.000 de profesionisti din domeniul beauty. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia si sa te bucuri de momentele tale de rasfat oricand vrei.

FOTO: mero.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea