Social

#jurnalisti #violenta #carne expirata #anpc #politie #hala obor

Ziaristi si inspectori ANPC, batuti in Hala Obor

Inspectori ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) si ziaristi au fost agresati , joi, in timpul unui control in Hala Obor .

Presedintele ANPC, Bogdan Pandelica, si consilierul Paul Anghel au verificat personal Hala Obor produsele din carne, oua si cele lactate pentru sarbatorile pascale.

In macelaria Gianina Star, inspectorii au gasit carne expirata din 23 de martie. Vanzatoarea a protestat impotriva prezentei camerelor video ale jurnalistilor si a inceput sa injure si sa-i imbranceasca pe toti din grupul de control.

Lucratorii de la magazinele vecine au sarit in ajutorul ei si au lovit inspectorii si ziaristii, ajutati de bodyguarzii din Hala Obor. Reporterul Livia Constantin (Prima TV) fost lovita cu pumnii in gura si in stomac, in timp ce Alex Tudor (Agerpres), are arcada sparta din cauza loviturii cu o lada, conform Cotidianul.
 
Ziaristii si inspectorii au sunat la 112, dar politia a ajuns dupa terminarea conflictului. Victimele au plecat la sediul politiei pentru a reclama agresiunea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea