Social

#zboruri romania sua #zboruri sua #miami #tarom #sua #new york

Zborurile catre SUA, reluate de TAROM. Cat costa biletele

Incepand cu aceasta luna, TAROM reia zborurile catre Statele Unite ale Americii. Pentru inceput, preturile pentru o calatorie dus-intors, cu bagaje si taxe incluse, pornesc de la 608 euro de persoana. 

Biletele sunt deja puse in vanzare pentru rutele Bucuresti-New York si Bucuresti Miami. Zborurile vor avea escale in Madrid sau Roma.

Compania de zbor opereaza in parteneriat cu Air Europa si ITA Airways zboruri zilnice, dus-intors, catre cele doua destinatii din SUA si, urmeaza, ca in viitor, sa completeze rutele de zbor cu alte destinatii din SUA, dar si sa majoreze frecventele de zbor.

“Incepand cu data de 1 februarie 2024, compania TAROM opereaza in parteneriat cu Air Europa si ITA Airways zboruri zilnice, dus-intors, intre aeroportul Henri Coanda (OTP) din Bucuresti si Statele Unite ale Americii, respectiv New York (JFK) si Miami, cu escale optime in Madrid sau Roma.

SUA devine o destinatie mai accesibila pentru publicul larg, atat din punct de vedere al frecventelor, cat si din cel al preturilor si serviciilor incluse. TAROM reincepe operarea zborurilor zilnice impreuna cu partenerii sai din alianta Sky Team: Air Europa si ITA Airways si are in plan, in scurt timp, completarea rutelor de zbor si catre alte destinatii din SUA, majorarea frecventelor de zbor si a ofertelor tarifare.

Odata cu anuntul oficial de reluare a zborurilor zilnice din Capitala spre Statele Unite ale Americii, TAROM invita calatorii sa exploreze „visul american” in doua dintre cele mai vibrante orase precum New York City si Miami. Statuia Libertatii, Times Square sau Miami Beach sunt acum mai aproape ca niciodata de planurile de calatorie de business sau turistice pentru romani.

Astfel, pasagerii care aleg serviciile TAROM beneficiaza in luna februarie de ofertele transportatorului aerian national pe doua destinatii din SUA. Cei care au visat dintotdeauna la o plimbare pe spectaculosul 5th Avenue din New York sau la o escapada pe plajele insorite din Miami isi pot bifa in agenda serviciul de transport si obiectivele principale, la preturi extrem de accesibile.

Tarifele biletelor de avion pornesc de la 608 euro, pentru New York, aeroport JFK, si, de la 785 euro, pentru Miami. Preturile se aplica pentru calatoriile dus-intors si includ bagajul de mana, bagajul de cala (1 bagaj de 23 de kg), precum si taxele aferente.”, se arata in comunicatul de presa al TAROM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea