Social

#vremea in martie #vremea #starea vremii #martie

Vremea in luna martie! Prognoza meteo pentru toata luna. Meteorologii anunta vreme neobisnuita

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru toata luna martie. Potrivit meteorologilor, ne asteapta vreme neobisnuita pentru aceasta perioada a anului. Vremea va fi deosebit de calduroasa, temperaturile fiind mai ridicate decat normalul perioadei. Iata cum va fi vremea in intervalul 4 martie – 1 aprilie 2024.

 

Vremea in saptamana 4 – 11 martie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Regimul pluviometric va fi deficitar in regiunile vestice si nord- vestice, dar mai ales in nordul Carpatilor Orientali, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in saptamana 11 – 18 martie 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii se vor situa in general in jurul celor normale pentru acest interval, in toate regiunile.

Vremea in saptamana 18 – 25 martie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, in toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul intregii tari.

Vremea in saptamana 25 martie – 1 aprilie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta perioada vor fi in general apropiate de cele normale, in toate regiunile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea