Social

#vremea pe patru saptamani #prognoza meteo #vremea #starea vremii #conditii meteo

Vreme caniculara pana la finalul lunii. Prognoza meteo pe patru saptamani

Vremea caniculara continua pana cel putin la finalul lunii iulie, anunta meteorologii. Incepand cu luna august, temperaturile se vor apropia de normalul perioadei. Exceptie face partea sudica a tarii unde temperaturile pot fi mai mari decat normalul pentru data respectiva.

 

Vremea in saptamana 17 – 24 iulie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, in cea mai mare parte a tarii, dar cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi local excedentar in regiunile nordvestice, centrale si estice, dar si deficitar in cele sud-vestice, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal.

Vremea in saptamana 24 – 31 iulie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru acest interval in regiunile sudice, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale. Cantitatile de precipitatii vor fi local excedentare in nord-vestul teritoriului, dar si deficitare in regiunile sudice, sud-vestice si la munte, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.

Vremea in saptamana 31 iulie – 7 august 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa in jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul intregii tari, posibil usor mai ridicate in regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi excedentar in jumatatea de nord a tarii, dar mai ales in extremitatea de nord, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru aceasta perioada.

Vremea in saptamana 7 – 14 august 2023

Mediile valorilor termice vor fi in general apropiate de cele specifice pentru aceasta saptamana, in toate regiunile, posibil usor mai ridicate in cele sudice. Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea