Social

Vino pentru un masaj cu uleiuri esentiale la SoulMasaj

Cum te relaxezi dupa o zi obositoare de munca? Cum te detasezi de tot stresul cotidian? Ce faci pentru a redeveni tu, cel care erai dinainte? Poti incerca varianta masajului, cu sau fara uleiuri esentiale.

Sunt multe saloane de profil care ne incanta cu diversitate, cu tot felul de tipuri de masaje. Ofertele sunt care mai de care mai tentante. Aflam si despre SoulMasaj, un studio de nisa, cu locatia in capitala. Aici parca timpul sta in loc si te lasa sa te bucuri 100% de ceea ce traiesti, de acest timp dedicat exclusiv tie.

Totul te imbie la relaxare

Vino pentru un masaj erotic cu uleiuri esentiale si daca nu ai mai incercat asta pana acum, fii deschis la nou. Cei de la saloanele de profil se intrec cu tot felul de oferte si, printre altele, descoperim si masajele cu uleiuri esentiale. Uleiul de argan este cunoscut pentru proprietatile sale benefice, pentru efectele miraculoase pe care le are asupra pielii. Daca este folosit implicit pentru a face sesiunea de masaj mai placuta, cu atat mai bine.

La SoulMasaj ofertele si tipurile de masaje nu se rezuma doar la atat. Este de asemenea vorba despre masaje ce pot avea loc la salon sau la hotel. Pentru turisti, cei care tranziteaza capitala sau pur si simplu pentru cei care nu isi doresc sa fie vazuti prin preajma unui salon de genul, pot cere foarte usor desfasurarea sedintei de masaj la hotel.

Mai mult decat atat, un alt beneficiu se refera la faptul ca pot cere prelungirea sesiunii de masaj, de la 60 la 90 de minute. Oferta extra timp este una cu un cost modic, disponibila in lista de servicii.

Cine si de ce ar alege masajul ca forma de relaxare?

Nu exista un tipar anume, asadar vorbim de barbati de toate varstele. Ce au acestia in comun insa se refera la dorinta de a experimenta mai multe in materie de placere. Sunt cei care ar dori sa incerce si altceva, care au dorinta de a scoate la lumina care le sunt limitele. Este aici un  taram al placerii inca neexploatat, asadar au ce incerca.

Pot alege cu mare usurinta maseuza. In acest fel se vor asigura ca timpul petrecut la salon va fi unul cu adevarat ce si-au imaginat. Cei de la salon prezinta, cu maxima transparenta, echipa de modele. Din pagina oficiala, acolo unde pot face si programarea dorita, cei interesati pot alege si maseuza, dupa ce rasfoiesc in tihna pagina virtuala cu prezentarea tuturor celor disponibile. Nu ar fi de mirare daca programarea este in cele din urma realizata in functie de preferinta privind maseuza. Blonde, roscate, cu chip angelic si trup tras prin inel, maseuzele de aici sunt cu experienta, au maini de aur si combina tehnicile de masare cu cele de seductie. Ce rezulta este de-a dreptul exploziv!

Curiosi sa incercati? Accesati pagina oficiala si stabiliti data programarii.

Contact:

0727 861 111

0732 855 488

contact@soulmasaj.ro

 

Sursa foto: soulmasaj.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea