Social

#vica blochina #oana roman

Vica Blochina o acuza pe Oana Roman ca e agresiva! Si-ar fi batut sotul: „E greu cu balaurul. I-a dat trei palme”

Dupa ce ani de zile au fost prietene la catarama, Vica Blochina si Oana Roman au ajuns in punctul in care nu doar ca nu se mai suporta reciproc, dar se si ataca dur in paginile presei.

Mai intai, Vica Blochina a facut mai multe dezvaluiri despre Oana Roman, iar apoi aceasta din urma a afirmat ca isi va da in judecata fosta prietena. Insa Vica nu s-a abtinut si a continuat sa o atace pe Oana.

Acum, fosta amanta a lui Victor Piturca a venit cu niste acuzatii foarte grave, potrivit carora Oana Roman il trata pe Marius Elisei, fostul ei sot, ca pe un sclav. Mai mult decat atat, Vica Blochina afirma ca a fost martora la un incident neplacut: Oana Roman si-a agresat sotul!

„Marius Elisei a suportat cat a suport, apoi a fugit definitiv. A gasit pe una buna si aia a fost, Slava Domnului! Si-a dat seama ca e greu cu balaurul. Jucam carti la ei acasa si omul bause doua guri de vin. S-a ridicat de pe scaun Oana Roman si i-a dat trei palme peste cap. Eram eu, ei doi si inca un cuplu la masa. Omul chiar nu era beat sau ceva. Zici ca era sluga ei, efectiv s-a ridicat de pe scaun si l-a lovit! L-a injurat, l-a facut in toate felurile. Noi am plecat acasa dupa acest episod de rusine”, a spus Vica Blochina pentru Playtech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea