Social

#fiica Andreea Esca #Alexia Eram #bani

Ce suma de bani primeste Alexia Eram ca sa lucreze pentru mama ei, Andreea Esca

Fara doar si poate, unul dintre cele mai bine pastrate secrete din Romania este salariul pe care Andreea Esca il are la PRO TV si despre care lumea vorbeste aproape non-stop.

Chiar daca nu s-a aflat ce suma ii intra lunar in cont prezentatoarei de la Stiri, iata ca acum s-a descoperit ce salariu are Alexia Eram, nimeni alta decat fiica Andreei Esca.

Intr-un interviu pe care l-a acordat in trecut, Alexia Eram nu s-a ascuns si a recunoscut ca ea primeste 2.500 de euro in fiecare luna, ca angajata la A List Magazine, revista detinuta de Andreea Esca.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe luna. Acum macar stim salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu stiu salariul mamei. Eu am inceput sa lucrez cu A List acum 2-3 ani. Faceam o pagină de shopping in revista, apoi faceam din ce in ce mai multe proiecte pe partea de content creator si mai faceam o data la cateva luni o pagina. Momentan nu mai fac nicio pagina la A List, dar tot timpul ii ajut pe partea de marketing cu idei, pentru ca eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru ca am toate actele acolo, poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a placut foarte mult si cand am lucrat pe paginile de shopping. Poate in viitor o sa-mi fac si eu o pagina despre ceva in revistele fizice. Imi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a spus Alexia Eram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea