Social

#deces cutremur # cutremur targu jiu #cutremur Gorj #deces #cutremur #romania

Una dintre persoanele care a ajuns ieri la spital, in urma cutremurului, a murit

Dupa cutremurul din Gorj de ieri, mai multe persoane au ajuns la spital. Este si cazul unei femei de 68 de ani, care a dost internata aseara la spitalul Targu-Jiu.

 

Femeia a fost internata la doar cateva ore dupa producerea seismului. Aceasta a ajuns la spital deoarece acuza dureri abdominale intense. Femeia era cunoscuta cu probleme cardiace. Aceasta suferise un infarct in trecut si era hipertensiva.

“In jurul orei 19:30, la Unitatea de Primiri Urgenta a SJU Targu-Jiu a fost adusa o pacienta de 68 de ani, care acuza dureri abdominale intense, iar la scurt timp a suferit un episod sincopal cu insuficienta respiratorie acuta, fiind intubata. Pacientei i s-a efectuat CT craniu, torace, abdomen si pelvis, medicii stabilind diagnosticul de anevrism rupt de aorta toraco-abdominala. Pacienta era cunoscuta cu afectiuni cardiace, fiind hipertensiva si avand in istoricul medical un infarct miocardic vechi. S-a incercat transferul la Spitalul Clinic Floreasca, insa cazul era depasit chirurgical (nu se putea interveni chirurgical). Pacienta a fost transferata pe Sectia ATI, iar la ora 06:25 (15.02.2023) a intrat in stop cardiorespirator si nu a raspuns manevrelor de resucitare cardio-pulmonara, fiind declarat decesul. Nu poate fi stabilita o legatura certa intre posibila anxietate resimtita de pacienta in timpul cutremurului si patologia pentru care a fost adusa la spital”, a transmis Spitalul din Targu Jiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea