Social

#augustin viziru #lucian viziru

Lucian si Augustin Viziru nu se mai inteleg! Ce au de impartit cei doi frati: „Nu ne certam pe femei”

Recunoscut datorita carierei muzicale si a faptului ca s-a facut remarcat alaturi de trupa „Gaz pe foc”, Lucian Viziru a aratat ca este si un bun actor, rolul sau din „Regina” fiind unul de neuitat.

 

In prezent, el joaca in „Clanul”, serial difuzat de PRO TV, iar acest lucru l-a readus in prim-plan. Intr-un interviu recent, el a vorbit despre unul dintre actorii alaturi de care a jucat si a scris istorie si care nu este nimeni altul decat fratele lui, Augustin Viziru. Insa vorbele rostite nu au fost deloc placute, mai ales din cauza faptului ca ei nu se mai inteleg.

„Relatia cu Augustin nu a fost una extraordinara, pentru ca nu am fost pe aceeasi lungime de unda. Am avut si avem cercuri diferite de prieteni, iar pana la 14 ani, el a fost sacul meu de box. Asa ca inteleg de ce nu ma iubeste. Eu am simtit mereu o responsabilitate de frate mai mare, sa-l ajut in viata si nu pe strada la batai, ca acolo se descurca mai bine decat mine. Noi spuneam si inca spunem ca ne iubim, dar cand te referi la iubirea de frate, te referi la faptul ca te poti baza pe celalalt, eu asa vad lucrurile. Si la noi pot sa spun ca nu a fost de fiecare data cazul. Acum nu ne prea vorbim, in urma declaratiilor pe care le-a facut la podcastul respectiv. M-a sunat de ziua mea, i-am raspuns, apoi ne-am certat din nou, pentru ca mie nu mi se pare normal sa dai genul ala de declaratie. Una peste alta, au fost momente cand ne-am inteles foarte bine. Si asta s-a intamplat cand am lucrat impreuna la «Regina»”, a spus Lucian Viziru, facand referire si la un interviu pe care Augustin l-a oferit in podcastul lui Radu Tibulca.

Insa ce a spus Augustin Viziru de l-a deranjat atat de tare pe fratele lui? Iata mai jos declaratia acestuia:

„E o perioada, cum au fost multe perioade intre mine si Lucian, in care nu ne intelegem foarte bine. Comunicam destul de rar. Vesnica poveste a vietii noastre. Nu stiu ce ne tine separati asa. Nu inteleg. Nici mie nu imi vine sa trag catre el, nici lui nu ii vine sa traga catre mine. Cand eu vorbesc despre familie, fratele meu este carne din carnea mea. Eu cu el am crescut, cu el am mancat din farfurie, cu el m-am jucat, cu el am riscat. Am facut tot cu el! Faptul ca ajungem pe rahaturi sa nu mai vorbim sau sa vorbim rar... E evident ca si eu gresesc, si el. Dar nu pot sa inteleg ce poate sa intervina intre doi frati... Nu ne certam pe bani, nu ne certam pe femei, nu ne certam pe nimic. Si, totusi, nu reusim sa dialogam, sa ajungem unul la celalalt, sa ne intelegem punctele de vedere. Probabil tot sistemul a facut sa ma cert, sa am discutii in contradictoriu cu fratele meu. Pentru mine e frustrant, pentru ca am scoala lui tata. Am invatat ca cel mai bine e sa iti tii familia aproape. Nu am constientizat asta pana nu a aparut Maria. Nu cunosteam notiunea de familie si acum imi e greu sa ma adaptez”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea