Social

#frigider de vin #clienti

Un frigider de vinuri va garanta clientilor o experienta care nu poate fi replicata acasa

Vinurile se numara printre cele mai populare bauturi alcoolice in randul romanilor si nu numai, din motive mai mult sau mai putin evidente. In primul rand, gustul este unul deosebit, apreciat deopotriva de cunoscatori si amatori.

 

In al doilea rand, vinul se potriveste in numeroase contexte sociale, de la petreceri, evenimente in familie si cine fastuoase ori romantice. Nu in ultimul rand, oferta este una extrem de variata, gasindu-se cel putin un sortiment, fie alb, rosu sau rose, pe placul oricui. Insa de ce este nevoie de un frigider de vinuri cu adevarat de calitate?

Un frigider de vinuri, numit "vitrina" in terminologia de specialitate din industria ospitalitatii, datorita faptului ca echipamentul este dotat cu o usa de sticla permitand vizibilitatea in interior, garanteaza standarde de calitate care nu pot fi replicate acasa.

In primul rand, el pastreaza o temperatura constanta a bauturilor din interior, un aspect extrem de important, tinand cont de cat de pretentioase si "sensibile" sunt unele soiuri. Astfel, chiar si un singur grad in plus sau in minus poate altera semnificativ gustul, existand o probabilitate destul de mare de a strica experienta pentru meseni ori degustatori.

In al doilea rand, un frigider vinuri Fresco Expert, furnizor care sustine inovatia in bucatariile restaurantelor de top din tara noastra de mai bine de 30 de ani, este dotat cu tehnologie de ultima generatie, spre exemplu termostat electronic, si dispune de una, doua sau chiar trei zone distincte de reglare a temperaturii.

Prin urmare, intr-o singura vitrina pot fi "gazduite" sticle care au nevoie de diferite niveluri de temperatura pentru a-si dezvalui buchetul clientilor, lucru care ar fi imposibil intr-un frigider obisnuit, precum cele de uz casnic. Nu in ultimul rand, usile vitrate contribuie din plin la capitolul marketing, prin afisarea intr-o maniera eleganta a sticlelor, sporind profiturile unitatii dumneavoastra tip HoReCa.

In ultima parte a articolului, vom vorbi despre specificatiile modelelor de frigider de vinuri din oferta magazinului mentionat anterior, dar si despre pretul acestora. Fresco Expert furnizeaza exclusiv echipamente din clasa energetica A+ (performante si cu un consum de energie electrica redus), cu o capacitate de la cateva sticle (spre exemplu 12, in cazul modelului BFE0030, cu o singura zona de temperatura) pana la 180 de sticle (in cazul modelului BFE0036, cu doua zone de temperatura, sau a modelului BFE0045, cu doua usi vitrate). Cat despre aspect, acesta este fie modern, fie retro, in functie de cum arata localul dumneavoastra.

In ceea ce priveste preturile, ele pornesc de la putin peste 2.000 de lei si ajung chiar si la cateva zeci de mii de lei, in functie de provenienta, capacitatea si performantele respectivului frigider vinuri.

Nu in ultimul rand, trebuie precizat ca orice achizitie din aceasta categorie vine "la pachet" cu o garantie de tip Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera), care poate fi extinsa, contra cost, la Performance Care sau Premium Care (cu extra beneficii precum revizie anuala, training de utilizare, interventie in 48-72 de ore etc.). Asadar, nu ezitati sa integrati un asemenea echipament in localul dumneavoastra si sa creati o experienta memorabila pentru clienti, de care nu pot avea parte acasa!

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea