Social

#casa de lux #anglia #apartament #castig

Un electrician roman a castigat un apartament de lux la loteria imobiliara din Anglia

Romanul George Apastinei, stabilit in Londra, a castigat un apartament in valoare de 300.000 de lire sterline dupa ce a platit doar 3 lire sterline pentru biletul castigator. Apartamentul este dotat cu doua dormitoare si doua bai si se afla in Marea Britanie, in Essex. George este electrician si era la un gratar cu familia atunci cand a fost anuntat ca a castigat proprietatea.

„Nu am castigat niciodata nimic, nici macar un loz. Nu-mi vine sa cred ca aceasta casa este a mea", a transmis castigatorul.

Competitia a fost organizata de TramwayPath, o loterie imobiliara din Marea Britanie, condusa de trei frati. TramwayPath le ofera oamenilor oportunitatea de a castiga o casa in tara pentru mai putin 4 lire sterline/bilet. Proprietatile nu au ipoteca, iar noii proprietari sunt liberi sa decida ce vor sa faca cu aceasta – sa se mute acolo, sa o inchirieze sau sa o vanda. Scopul TramwayPath este de a ajuta oamenii care in alte cazuri nu ar avea acces la locuintele din Anglia, incluzand imigrantii si persoanele fara cetatenie britanica.

George a fost unul dintre cei sase norocosi care au castigat proprietati in Marea Britanie de la inceputul campaniei in 2020.

In trecut, loteria a fost castigata de doi asistenti medicali, un student, un profesor si un functionar public. „Este o binecuvantare pentru noi faptul ca schimbam atatea vieti”, spune Daniel Twenefour, fondatorul TramwayPath.

Pana acum s-au oferit proprietati in valoare de peste 2.3 milioane de lire sterline, iar loteria a aparut chiar si in documentarul “My £2 dream home”, transmis pe canalul britanic de televiziune Channel 4.

In prezent, TramwayPath organizeaza o noua loterie, unde se poate castiga o casa cu patru dormitoare si doua bai, valorand aproape 500.000 de euro. Cei interesati de proprietatea din Kent, Marea Britanie pot participa pana la data de 4 noiembrie 2022, achizitionand unul sau mai multe bilete de pe site-ul oficial al loteriei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea