Social

#canicula romania #cod galben canicula #canicula #romania

Canicula in mare parte din tara! Cod galben de disconfort termic ridicat

Dupa ploi si vijelii se reintoarce canicula. O mare parte din tara se afla sub avertisment de tip cod galben de canicula, valabil in mai multe regiuni ale tarii. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), in urmatoarele zle disconfortul termic va fi deosebit de ridicat in zonele afectate.

COD GALBEN de canicula

In intervalul 24 - 27 august, judetele din estul tarii se afla sub atentionare de tip cod galben de canicula si disconfort termic ridicat. 

“Joi, vineri si sambata (25, 26, 27 august) in vestul, sudul si estul teritoriului disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. Temperaturile maxime se vor situa intre 32 si 36 de grade, iar cele minime nu vor cobori sub 18...21 de grade.”, anunta ANM.

Vremea in BUCURESTI

Capitala nu va fi ocolita de canicula pana pe 27 august, cand disconfortul termic va fi ridicat. 

“Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. Temperaturile maxime vor fi de 32...35 de grade, iar cele minime de 18...20 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.”, avertizeaza ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea