Social

#copil de trei ani #stare grava #sibiu

Un copil de 3 ani a cazut de la etaj, in Sibiu. Starea acestuia este grava

Un copil de doar trei ani a cazut de la etajul cinci al unei cladiri din Sibiu. Accidentul a avut loc joi dimineata (25 ianuarie), iar in momentul de fata nu se cunosc circumstantele in care s-a produs. Politia a deschis o ancheta.

Copilul a fost gasit inconstient de echipajul SMURD, a fost intubat si transportat la spital. 

„In aceasta dimineata, la ora 08.22, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul ca un copil in varsta de aproximativ 3 ani este inconstient, pe un trotuar de pe strada Barsei din municipiul Sibiu. La fata locului au intervenit politisti si echipaje medicale, iar in urma verificarilor efectuate a rezultat ca este vorba despre un copil in varsta de 3 ani care ar fi cazut de la etajul 5 al imobilului unde locuia”, a anuntat, joi, IPJ Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, copilul a suferit multiple traumatisme severe. 

Politia a deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare vatamare corporala din culpa. Urmeaza sa fie stabilite imprejurarile in care s-a produs tragicul accident. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea