Social

# apartament gol # factura la cladura #caldura #bucuresti

Incredibil! Factura la caldura de 450 de lei pentru un apartament din Bucuresti in care nu locuieste nimeni. Cum este posibil

Un apartament din Bucuresti, in care nu locuieste nimeni, dar are repartitoare montate a fost taxat, in luna decembrie, cu 450 de lei, in conditiile in care caldura mai mult a lipsit.

Cu facturi mari la caldura s-au trezit si alti locatari care mai mult au stat in frig, dar au avut de plata 600 de lei la caldura.

"Sunt 19 grade. De cel putin doua saptamani nu e caldura. In ultima perioada, o zi este caldura, a doua zi e pana spre seara, dupa care intra in avarie si cam asa se repeta situatia. Deci, mai mult pe avarie", a declarat o locatara dintr-un bloc din Bucuresti, unde avariile sunt o constanta, potrivit antena3.ro.

Pentru un apartament care are repartitoare montate, dar in care nu locuieste nimeni, factura la caldura este de 453 de lei, pe luna decembrie.

Pentru cei care au repartitorare, pretul pentru caldura pe luna decembrie, pentru un apartament de doua camere, este cuprins intre 450 si 600 de lei. Iar acestea nu sunt preturile maxime. Urmeaza ca pentru luna ianuarie preturile la caldura sa fie si mai mari, deoarece multi dintre cei care au repartitoare le-au tinut mai mult inchise deoarece a fost o luna calduroasa. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea