Social

#vremea bucuresti #vremea #starea vremii #conditii meteo

ALERTA de viscol si vant puternic! Care sunt zonele afectate si ce se intampla in Bucuresti

 

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis doua atentionari de tip cod galben de vreme severa. Potrivit meteorologilor vantul va sufla cu putere, ajungand pana la 110km/h si va viscoli zapada. Totodata, temperaturile urmeaza sa scada. 

COD GALBEN de vant si viscol

In intervalul 25 ianuarie, ora 10:00 – 25 ianuarie, ora 22:00, este in vigoare o avertizare de tip cod galben de vreme rea ce vizeaza fenomene precum intensificari ale vantului in Banat, sudul Crisanei si al Transilvaniei; viscol la munte, indeosebi la altitudini de peste 1700 m.

“In judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu si Brasov, vantul va avea intensificari cu rafale in general de 55...65 km/h.

La munte, indeosebi la altitudini de peste 1700 m, vantul va avea intensificari cu rafale de 90...110 km/h, va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusa.

Nota: Intensificari ale vantului vor fi si in restul teritoriului, cu viteze in general de 40…50 km/h.”, avertizeaza ANM.

COD GALBEN de viscol si vant

In intervalul 25 ianuarie, ora 22:00 – 26 ianuarie, ora 22:00 va fi in vigoare o atentionare de tip cod galben de vreme rea ce vizeaza fenomene precum intensificari ale vantului in Moldova, local in Transilvania, Oltenia si Dobrogea; viscol in Carpatii Meridionali si de Curbura, indeosebi la altitudini de peste 1700 m.

“In Moldova, nordul Dobrogei, sudul Transilvaniei si sud-vestul Olteniei, vantul va avea intensificari cu rafale in general de 55...65 km/h. 

In Carpatii Meridionali si de Curbura, indeosebi la altitudini de peste 1700 m, vantul va avea intensificari cu rafale de 90...110 km/h, ninsoarea va fi viscolita, zapada spulberata si vizibilitatea redusa.”, avertizeaza ANM. 

Cum va fi vremea in Bucuresti

In Bucuresti, in intervalul 25 ianuarie, ora 10:00 – 26 ianuarie, ora 22:00, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de -1...1 grad.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea