Social

#mesaje sfanta maria #sfanta maria mare #la multi ani #urari #sfanta maria #mesaje

Trimite-le celor dragi mesaje inspirate de Sfanta Maria

In fiecare an, pe 15 august, este sarbatoritaSfanta Maria Mare. Peste 2,6 milioane de romani isi sarbatoresc onomastica in aceasta zi. 

Peste 1.990.000 de femei si 664.000 de barbati poarta numele Sfintei Maria sau derivate ale acestuia. Cel mai popular nume in cazul femeilor este Maria (1.475.575 de persoane il poarta), iar in randul barbatilor este Marian (318.846).

Daca ai in familie sau in cercul de prieteni persoane care isi sarbatoresc astazi onomastica, nu uita sa le trimiti un mesaj care sa le arate ca te gandesti la ele. Iata cateva idei din care sa te inspiri: 

Mesaje de Sfanta Maria

Prietena mea, Maria Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!

Intocmai ca Fecioara Maria al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani!

Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca pasii si sa iti lumineze calea in viata.

Draga prietena/prietene, pregateste bautura, ca venim sa te uram, este ziua ta de nume, si la greu nu te lasam. La multi ani cu sanatate, bucurie si de toate!

Nu-ti urez sa ai parte de bani, ca stiu ca esti descurcaret, nu-ti urez nici sa devii star, caci pentru oamenii din viata ta esti deja o celebritate, iti doresc sa fii sanatos si vesel, ca restul vin singure! La multi ani, prieten drag!

Pastreaza-ti sufletul tanar si bucura-te neincetat, pentru mine ramai un prieten de nadejde si un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii sa ne lumineze vietile si mintea mereu! La multi ani!

De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare. La multi ani!

Maria sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!

Chiar daca ai nume de Sfanta stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina.

 Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Fie ca din aceasta zi sfanta in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

In aceasta zi speciala iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfanta Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui tau!

Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria!

Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfanta Maria cat mai frumoasa!

Draga Maria, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani, Maria.

De Sfanta Maria sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea