Social

#rute ocolitoare #artere inchise #duminica #bucuresti #restrictii de circulatie

Trafic restrictionat in acest weekend, in Bucuresti! Lista strazilor cu restrictii

Se anunta un weekend cu restrictii de circulatie in Bucuresti. Mai multe artere si strazi ale Capitalei vor fi inchise circulatiei, deoarece Bucurestiul va gazdui duminica L’Étape Romania by Tour de France.

Cea mai renumita cursa de ciclism din lume dedicata amatorilor si pasionatilor va duce la blocarea arterelor importante ale Bucurestiliului intreorele 7:00 - 14:00.

Organizatorii evenimentului anunta ca, la linia de start, sunt asteptati peste 2.000 de concurenti, care vor parcurge 3 trasee. 

Prin urmare, duminica, 27 august, traficul va fi oprit intre orele 7-14:00 pe urmatoarele strazi si artere: Bd. Unirii, Bd. Mircea Voda, Splaiul Unirii pe sensul catre Bucuresti, Bd. Decebal, Bd. Basarabia, Calea Victoriei, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Schitu Magureanu, Strazile Stirbei Voda si Ion Campineanu, Soseaua Kiseleff, Strazile Buzesti, Berzei, V. Parvan. B.P. Hasdeu si Bd. Libertatii. 

Rute alternative recomandate

Pentru a evita zonele cu restrictii de circulatie, puteti alege rute alternative precum Bulevardul Mihail Kogalniceanu, Bulevardul Natiunile Unite, Bulevardul Pache Protopopescu sau Bulevardul Marasesti.

Traversarea zonelor cu restrictii

Daca totusi doriti sa traversati zonele cu restrictii, puteti folosi una dintre cele cinci puncte de trecere: Pasajul Piata Victoriei pentru zona de nord, Pasajul Marasesti pentru zona centrala, Pasajul Piata Muncii pentru zona de est, Pasajul Mihai Bravu pentru zona de sud si Pasajul N. Grigorescu pentru zona de sud-est.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea