Social

#pacanele cu fructe #top pacanele #pacanele

Top 10 pacanele cu fructe si septari

Atunci cand vine vorba despre pacanele, putem spune ca aceste jocuri au devenit deja un fenomen in Romania si in mai toate tarile din lume. Oamenii se distreaza la aceste sloturi atunci cand merg in concedii, la vestitele cazinouri din Las Vegas, Monaco, Macau si asa mai departe.

 

Exista si acele persoane care merg in salile de jocuri de noroc stradale si de ceva timp, foarte multa lume isi incearca norocul la pacanele online. In randurile urmatoare vei afla care sunt cele mai celebre sloturi cu fructe si septari in momentul de fata.

Shining Crown

Amusnet Interactive, fosta companie EGT, adica un gigant de pe piata de pacanele, produce acest slot care este in topul preferintelor jucatorilor.

Ei sunt mereu in cautarea coroanei norocoase, aceasta avand rol de wild si ea poate aduce castiguri fabuloase. Este un joc de pacanele structurat pe 5 role si 3 randuri, iar liniile de plata sunt 10 la numar.

Burning Hot

Slotul acesta este produs de catre binecunoscutul furnizor Amusnet Interactive si este foarte indragit de catre impatimitii jocurilor de noroc. El este in top la foarte multe cazinouri online si sunt multe persoane il incearca in cazinourile si salile de jocuri stradale.

Structura lui este clasica, iar simbolul "7" te poate imbogati oricand si daca te simti norocos, poti sa dublezi.

Sweet Bonanza

Cei de la Pragmatic Play au creat acest slot cu fructe care este la mare cautare in momentul de fata.

Vorbim de un provider care de-a lungul timpului a adus pe piata jocuri care sunt extrem de populare. Ecranul tau se va umple cu simboluri delicioase precum fructe, bomboane, acadele sau jeleuri.

Lucky Lady's Charm

Daca nu ai auzit de acest slot, atunci profita de promotia de la Mr Bit cu rotiri gratuite si incearca-l si tu! Este produs de Novomatic, unul dintre furnizorii de top de pe piata de pacanele.

Sunt foarte multe variante ale acestui joc, care poate avea 6 sau 10 role si care are functii de pariere extra, iar asta face ca el sa fie la mare cautare.

Flaming Hot

Este un joc clasic de pacanele cu septari, dar care sunt sigur ca iti va placea foarte mult. Structura sa este pe 5 role, 4 randuri si are 40 de linii de plata.

Iti pune la dispozitie si un joc de tipul rosie-neagra, care te ajuta sa iti dublezi aproape orice suma. La acest slot simbolul cu cifra norocoasa plateste mai bine ca simbolurile normale.

Sizzling Hot

Tot cei de la Novomatic vin si ne propun acest slot care este printre preferatele celor impatimiti de pacanele.

Este un joc "inflacarat", cu simboluri clasice, adica cu fructe si septari, iar acestea apar cuprinse de flacari. Si pentru acest slot exista mai multe variante si asadar, ai de unde sa alegi.

40 Super Hot

Daca ai ceva experienta la pacanele, probabil ti-ai dat seama ca avem aici de a face cu un slot care are 40 de linii castigatoare.

Acestea iti pot aduce sanse suplimentare, runde speciale si jackpoturi care mai de care mai atractive. Pentru acest joc de pacanele mai exista si alte variante cum ar fi 100 Super Hot sau 40 Super Hot Bell Link.

Fruits & Jokers: 100 lines

Trebuia sa avem in aceasta lista si un slot de la Playson, unul dintre gigantii de pe piata de pacanele. Este asadar un joc cu fructe si jokeri care are 100 de linii castigatoare.

La acest slot ai extra sanse de castig daca nimeresti combinatii norocoase de simboluri. Are simbolurile wil si scatter, poti da lovitura la jackpoturi si ai parte si de runde suplimentare.

Plenty on Twenty

Daca iti plac sloturile produse de cei de la Novomatic, ei bine, atunci ar trebui sa il incerci si pe acesta. Are o grafica distractiva si propune un ritm alert cu multe sanse de castig.

Vei gasi fructe care au chipuri de personaje care te vor duce cu gandul la desene animate. In opinia mea, ai toate motivele sa joci Plenty on Twenty.

Tower of Power

Nu stiu daca ai auzit de acest slot, dar este unul cu septari care este foarte popular in intreaga lume. Sa stii ca Tower of Power este un joc clasic, dar cu o abordare foarte interesanta.

Daca vei ajunge in varful turnului ai sansa sa castigi sume excelente. Are 5 role, 3 randuri si 10 linii de plata. Simbolul cu septari iti poate aduce pana la 50.000 de fise.

 

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea