Social

#vremea in luna septembrie #septembrie 2023 #vremea in septembrie #vremea

Cea mai calduroasa luna septembrie? Vreme deosebit de calduroasa pentru aceasta perioada. Prognoza pentru 4 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Temperaturile se vor situa, potrivit meteorologilor, peste nomalul perioadei. Astfel, ne vom confrunta cu un septembrie mult mai calduros. Iata cum va fi vremea in perioada 28 august - 25 septembrie.

 

Vremea in saptamana 28 august - 4 septembrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei, dar cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in jumatatea estica a tarii. Regimul pluviometric va fi local excedentar in nord-vestul tarii, dar si usor deficitar in regiunile sudice, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in saptamana 4 - 11 septembrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada in toate regiunile. Cantitatile de precipitatii vor fi usor excedentare in regiunile sud- vestice, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea in saptamana 11 - 18 septembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari, dar mai ales in estul si sud-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada, in toate regiunile.

Vremea in saptamana 18 - 25 septembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana in regiunile estice si sud-estice, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitatile de precipitatii vor fi usor excedentare, mai ales in zonele montane, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea