Social

# igiena business #produse curatenie #curatenie

Top produse pentru curatenia si igiena business-ului tau!

Succesul si eficacitatea curateniei si igienei business-ului tau depind in mare masura de produsele de curatare folosite, de pregatirea precisa a solutiilor si de selectia adecvata a produsului pentru tipul de suprafata. Dar, este esential sa se aleaga intotdeauna doar produse curatenie de cea mai buna calitate, profesionale, care vor garanta cele mai bune rezultate. Ce alte motive exista pentru a le alege?

 

De ce merita sa alegi produse curatenie si igiena profesionale?

Intr-un business este esential ce produse curatenie si detergenti profesionali vei folosi, caci doar asa vei putea garanta curatenia si igiena spatiilor. 

Acestea trebuie sa contina substante active de calitate, caci doar asa vor putea fi eficiente si puternice, pentru a putea face fata perfect chiar si murdariei foarte dificile, dar si pentru a putea actiona rapid si eficient. De asemenea, in prezent, standardele si reglementarile aferente sunt mai stricte ca niciodata, motiv pentru care tipul si calitatea preparatelor de curatenie folosite sunt extrem de importante.

Se recomanda a fi alese produse Tork sau detergenti Ecolab, care sunt renumite pentru puterea mare de curatare si asigurarea unei igiene impecabile. De asemenea, atunci cand achizitionezi tot necesarul pentru curatarea spatiilor, nu uita de carucioare curatenie, care vor usura activitatea de menaj. 

Aceste produse si detergenti de profesionali sunt:

  • Sunt concentrate, au o compozitie diferita de preparatele comerciale (de exemplu, un continut mai mare de ingrediente chimice active) cu un spectru mai larg de actiune si se disting printr-o eficienta mult mai mare (au de obicei forma unui concentrat, o cantitate mica de produs este folosita pentru prepararea unei solutii)
  • Acestea permit curatarea eficienta a suprafetelor mari, ceea ce este extrem de important in instalatiile publice.
  • Sunt disponibile la un raport pret-calitate-performanta foarte bun. 
  • Au ambalaje speciale, iar fiecare preparat are documentatia corespunzatoare care contine informatii detaliate si precise privind, printre altele: modul de dozare.
  • Sunt disponibile si in pachete mari (de exemplu, 5 sau 10 litri).

Acestea includ diverse tipuri de preparate pentru curatarea de rutina si post-curatare (pentru sticla, portelan si materiale plastice, pentru curatarea pardoselilor, a instalatiilor sanitare si a altor suprafete lavabile), dar si multe articole menaj dedicate afacerii tale.

Produse chimice de curatare profesionale pentru companii – toate intr-un singur loc

In magazinele de specialitate vei gasi o selectie foarte larga de produse curatenie profesionale, care sunt de neinlocuit in unitatile publice, precum scoli, institutii, spitale si clinici, aeroporturi, dar si in industria HoReCa sau alte tipuri de business-uri unde curatenia spatiilor este esentiala. 

Datorita unor astfel de produse, este posibil sa se mentina curatenia perfecta - au o eficacitate mult mai mare si efecte mai puternice (multumita unui continut mai mare de substante active). Produsele fac fata perfect chiar si murdariei grele si ofera rezultate satisfacatoare. Printre acestea, merita sa acorzi atentie concentratelor, care sunt mult mai eficiente - o cantitate mica din preparat este utilizata pentru a pregati solutia adecvata.

In topul preferintelor tuturor se afla produsele Tork si detergentii Ecolab, concepute pentru a face curatarea mai usoara. Acestea sunt cele mai bune alegeri in domeniu daca esti in cautarea unor produse curatenie dovedite, eficiente si de cea mai inalta calitate!

Curatenia intr-un business nu tine doar de estetica, ci mai presus de toate de siguranta, eficienta si calitatea. Iar investind in produse profesionale de curatenie, investesti in viitorul si succesul companiei tale.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea