Social

#dus bucal #igiena orala

Top 3 lucruri care fac un barbat instant mai atractiv

Ca barbat, iti doresti sa te simti atractiv in viata de zi cu zi pentru a-ti putea crea diverse relatii si a te simti mai increzator. Cu toate acestea, este bine de stiut ca atractivitatea sta in mai mult decat un chip sarmant si o personalitate interesanta. Cand lasi o prima impresie, exista cateva lucruri care trebuie sa te asiguri ca sunt mereu puse la punct. in randurile ce urmeaza o sa discutam despre trei dintre acestea.

Iata 3 aspecte care au un rol important in gradul de atractivitate al unui barbat:

  • Un zambet perfect

Zambetul poate cuceri sau indeparta o femeie. Din acest motiv este esential sa stii exact cum sa-l ingrijesti si cum sa-l mentii imaculat. Spala-te pe dinti de cel putin doua ori pe zi si utilizeaza un dus bucal de la Altex, pentru a scapa de resturile ramase printre dinti. Programeaza controale de rutina la medicul stomatolog odata la sase luni, iar astfel vei putea sa previi si sa tratezi eventualele probleme dentare. De asemenea, poti efectua regulat un detartraj si o albire profesionista pentru a indeparta placa bacteriana si a-ti simti gura proaspata si revigorata.

  • O tinuta ingrijita

Vestimentatia are un rol important in imaginea ta, in special cand vine vorba de calitatea materialelor si felul in care se aseaza pe tine. incearca sa fii cat mai discret, fara branduri la vedere, iar fiecare piesa sa aiba un aspect ingrijit. Acest lucru inseamna fara pete, cute, gauri sau scame. Potriveste-ti accesoriile cu atentie si fii atent ca pantofii sa fie perfect curati tot timpul. Asigura-te ca ai mereu la tine servetele umede pentru a-i curata daca se murdaresc si o rola de scame pentru haine. Ai grija ca intreaga tinuta sa te reprezinte si sa fie in concordanta cu stilul tau personal, iar cu aceasta baza vei avea toate motivele sa te simti increzator.

  • Maniere

Manierele sunt un aspect esential al atractiei fata de o persoana. Odata ce aspectul fizic este pus la punct,  de aici inainte conteaza felul in care te comporti. Fii politicos cu toata lumea din jur, nu doar fata de persoana pe care vrei sa o impresionezi, deoarece astfel vei da dovada de o buna educatie si va fi mult apreciat. De asemenea, invata sa asculti si nu vorbi numai despre tine, iar astfel poti emana o aura de respect si maturitate. Un barbat cu maniere este perceput ca fiind mai sigur pe sine si mai placut in relatiile interumane.

Acestea fiind spuse, un barbat atractiv poate obtine tot ce isi doreste. sarmul si aspectul fizic sunt caracteristici care influenteaza puternic felul in care poti fi perceput de cei din jur. Iar din acest motiv oamenilor atractivi le este mai usor sa ajunga sus in viata. invata sa te ingrijesti corespunzator, sa acorzi atentie danturii tale, tinutei si dezvolta-ti manierele. Toate aceste elemente la un loc pot crea un om sigur pe sine ce va fi considerat a fi atractiv de foarte multe persoane.

Foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea