Social

#scaun auto

CYBEX prezinta sistemul modular G-LINE: CLOUD G I-SIZE si SIRONA G I-SIZE se alatura gamei G-LINE pentru calatoriile in familie

CYBEX prezinta CLOUD G I-SIZE si SIRONA G I-SIZE, cele mai noi completari ale gamei de scaune auto pentru copii Gold G-Line menite sa insoteasca familiile moderne in toate etapele de crestere a copiilor, de la nastere pana la adolescenta, cu cele mai inalte standarde de siguranta si confort.

 

Cloud G I-Size: confort si siguranta, intr-o pozitie ergonomica intinsa

Cloud G I-Size este aliatul perfect pentru parintii ce acorda o importanta deosebita caracteristicilor tehnice scaunelor auto pentru copii, acestia aflanduse deseori in miscare si necesitand o garantie a confortului copilului si un mod cat mai simplu de imbarcare si debarcare a copilului din scaunul auto. Cu noul sau sistem de eliberare cu un singur clic si functia de rotatie la 180°, Cloud G I-Size face viata de zi cu zi a parintilor mult mai usoara. Capacitatea sa de a fixa copilul intins, intr-o pozitie ergonomica, aceasta caracteristica poate ajuta la postura corecta a micutului. Sistemul complet de ventilatie asigura o respirabilitate optima, ceea ce asigura confort celor mici in timpul calatoriilor din cele mai calduroase zile de vara. Astfel parintii se pot bucura pe deplin de calatoria alaturi de copii, fara sa isi faca griji pentru caldura de afara. Mai mult, siguranta este garantata in continuare prin sistemul inovator Linear Side-Impact Protection Plus (L.S.P. Plus), care mentine copiii cu pana la 15% mai in siguranta* in cazul unui impact lateral. Extrem de usor, Cloud G I-Size devine insotitorul perfect pe durata oricarui zbor, deoarece a fost certificat pentru a fi folosit ca scaun pentru copii intr-un avion.

Sirona G I-Size: Confort si siguranta cu functie de rotire 360°

Scaunul auto pentru copii CYBEX Sirona G I-Size ofera confort si protectie unice, nemaintalnite la alte scaune auto, in momentul urcarii sau debarcarii copilului din masina. Functia sa intuitiva de rotire la 360° plaseaza copiii in cea mai buna pozitie si reprezinta un ajutor excelent pentru parinti in viata lor de zi cu zi. Deplasarea cu spatele la sensul de mers, unde CYBEX Sirona G I-Size ofera niveluri de siguranta cu 50% mai mari**, a devenit piatra de temelie a scaunelor auto pentru copii mici in ultimii ani, iar cinci setari separate de inclinare le permit parintilor sa gaseasca pozitia de calatorie ergonomica perfecta a copilului lor, cu protectia nepretuita a L.S.P. Ventilatia completa a aerului promite o experienta de calatorie mai placuta pentru copiii mici, in special in zilele caniculare.

Baza G: Sistemul Modular G-Line

Baza G, practica si versatila, este o baza ce ofera siguranta ridicata in sistemul modular CYBEX G-Line, potrivita pentru primii 4 ani de viata ai copilului.

Baza CYBEX Modular G combina siguranta si confortul de la primele luni din viata micutilor si este proiectata pentru a se potrivi atat cu Cloud G, cat si cu Sirona G, oferind o baza sigura, flexibila si cu durabilitate pe termen lung.

Folosind baza G este asigurata stabilitatea si siguranta suplimentara in masina, iar piciorul de incarcare impiedica rotirea scaunului cu fata spre sensul de mers, in cazul unui accident. Butoanele de eliberare ISOFIX transforma instalarea intr-una mai usoara si sigura.

Pallas G I-Size – siguranta oferita pe intreaga perioada de crestere a copilului

Pallas G I-Size face tehnologia scutului de impact si mai sigura si mai usor de utilizat, reducand riscul de rani la gat cu 40%***. De multi ani, parintii au incredere in scaunele auto CYBEX Pallas pentru a-si mentine copiii in siguranta, Pallas G I-Size fiind cea mai recenta generatie a acestei serii premiate – recunoscuta drept cea mai buna din clasa de ADAC si Stiftung Warentest in 2021. Este un scaun auto care poate fi utilizat pe durata cresterii copilului tau, mentinand confortul, indiferent de varsta, datorita unui sistem inovator de ventilatie si plasa integrata 3D care mareste respirabilitatea de pana la sase ori****.

Solution G I-Fix – confort si protectie

Scaunul auto cu spatar inalt Solution G I-Fix este un lider in siguranta si confort, chiar si atunci cand copilul creste. O tetiera inclinabila brevetata protejeaza capul copilului, astfel incat acesta sa fie in siguranta in fiecare calatorie, atunci cand este treaz sau pe durata somnului. Sistemul de protectie laterala sporeste siguranta, iar scaunul auto poate fi reglat pentru a se potrivi perfect pe masura ce copilul creste. O alta functie de inclinare asigura confort de durata, de-a lungul anilor.

Produsele CYBEX sunt disponibile in magazinele partenere din Romania - https://www.cybex-online.com/en/ro/stores .

Despre CYBEX

Pentru CYBEX, siguranta, inovatia si stilul de viata sunt primordiale. Creat de Martin Pos in 2005, brandul german dezvolta produse care fac viata de zi cu zi pentru parinti si copii mai sigura si mai confortabila. Toate produsele urmeaza CYBEX D.S.F. principiul inovatiei, combinatia unica de design distinctiv, cele mai inalte standarde de siguranta si functionalitate inteligenta – „pentru toti oamenii de maine”.

Pentru mai multe informatii despre CYBEX, va rugam sa vizitati www.cybex-online.com.

* . in comparatie cu acelasi scaun auto pentru copii fara system L.S.P. in cazul unui impact lateral conform criteriilor de testare ADAC

** in comparatie cu acelasi scaun auto pentru copii cu fata spre sensul de mers in cazul unui accident frontal conform criteriilor de testare ADAC 2022.

*** Comparat cu un scaun auto pentru copii conventional cu sistem de century in cazul unui accident frontal.

**** in comparatie cu alte materiale de la alte scaune auto pentru copii.


Foto: https://www.cybex-online.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea