Social

#magazin casa si gradina #magazin mobila

Magazinul HA.RO si-a deschis usile in Brasov – si in curand, in toata tara

 

HA.RO Romania face o intrare triumfala pe piata locala cu deschiderea primului magazin in Brasov, aducand un concept inovator si o gama extinsa de produse pentru interior si exterior. Cu o suprafata de 600 mp, noul magazin HA.RO a fost inaugurat in Coresi Shopping Resort din Brasov, in data de 1 Decembrie.

Aici, clientii gasesc o selectie impresionanta de decoratiuni de Craciun, accesorii pentru casa si gradina, mobilier si zone de activitati pentru copii.

Inaugurarea HA.RO reprezinta un moment semnificativ, ilustrand devotamentul lor de a oferi o experienta speciala clientilor din intreaga tara. Plasand conceptul lor in cadrul Coresi Shopping Resort, devin o destinatie preferata pentru cei in cautarea produselor de inalta calitate si design, indiferent de spatiul pe care doresc sa-l amenajeze.

HA.RO isi propune sa fie mai mult decat un magazin – vrea sa fie, cu totul, o experienta inedita de shopping. Cu raioane specializate pentru fiecare sectiune, shopping-ul devine distractiv si interactiv, cu un accent pus pe umor si subiecte de actualitate. De la comunicarea HA.RO in mediul digital pana la structura si amenajarea magazinului, fiecare detaliu este gandit pentru a oferi clientilor sursele de inspiratie necesare pentru a-si aduce visul de amenajare un pas mai aproape de realitate.

HA.RO - Un Punct de Reper pentru Sarbatorile de Iarna

Magazinul HA.RO din Coresi Shopping Resort devine un punct de referinta, accentuand atmosfera festiva a sarbatorilor de iarna, dar nu numai. Cu ocazia deschiderii, au fost aplicate reduceri speciale pentru primii clienti, dorind sa impartaseasca bucuria sarbatorilor cu comunitatea locala.

Pe site-ul www.ha.ro, se gasesc constant oferte speciale la mobilier pentru exterior si accesorii variate, hamace, gratare, mobilier de interior si accesorii de bucatarie, dar si o gama diversa de decoratiuni interioare si exterioare.

Magazinele fizice HA.RO includ produse din categoriile brandului Hectarul.ro, cum ar fi seminte, fertilizanti, unelte pentru gradinarit, echipamente pentru agricultura ecologica si multe altele. Astfel, ofera o gama completa pentru dezvoltarea si ingrijirea gradinilor si a spatiilor verzi, beneficiind si de experienta de peste 15 ani a echipei AEM Holding.

„Dupa acest moment de succes, suntem incantati sa anuntam planurile noastre de a inaugura alte doua magazine HA.RO in 2024, unul in Timisoara si altul in Bucuresti, consolidand astfel prezenta noastra si oferind posibilitatea si altor comunitati sa se bucure de gama noastra variata de produse de inalta calitate.” a transmis Mihai Moraru, fondator HA.RO.

 

Solutii de Finantare si Consultanta Gratuita - HA.RO Alaturi de Clientii din tara

 

HA.RO nu se opreste aici! Cu succesul acestui moment, au anuntat planurile de a inaugura doua noi magazine HA.RO in 2024, unul in Timisoara si altul in Bucuresti, extinzandu-si astfel prezenta si oferind oportunitatea altor comunitati sa se bucure de gama lor variata de produse de inalta calitate.

HA.RO Romania doreste sa fie alaturi de clientii sai in fiecare etapa a amenajarii spatiului lor. Astfel, au introdus solutii de finantare flexibile in parteneriat cu Oney PNB Paribas, permitand clientilor sa achizitioneze produsele dorite in 3 sau 4 rate, fara dobanda. Aceasta optiune ofera mai multa libertate in alegerea produselor din catalogul HA.RO.

Pentru a sprijini clientii in procesul de amenajare a casei si a gradinii, HA.RO Romania ofera consultanta de specialitate gratuita. Echipa lor de experti este pregatita sa ofere sfaturi practice si personalizate pentru ingrijirea gradinii si a spatiilor verzi, ajutand clientii sa-si transforme viziunile si ideile in realitate. HA.RO Romania nu se limiteaza doar la a furniza produse de calitate, ci se angajeaza sa ofere o experienta completa si solutii complete pentru amenajarea caselor si gradinilor.

Foto: https://ha.ro/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea