Social

#Andra insarcinata #andra maruta

Andra Maruta, insarcinata? Artista s-a fotografiat in costum de baie, iar fanii au reactionat imediat

Andra Maruta si familia sa se afla intr-o vacanta in Marbella, savurand fiecare zi de relaxare. Desi e foarte discreta si rezervata cand vine vorba de expunere, artista a distribuit pe retelele de socializare imagini in care apare in costum de baie.

Dupa o croaziera de lux petrecuta cu doar cateva zile in urma, familia Maruta se bucura acum de o vacanta minunata in Spania, in Marbella. Andra Maruta si-a exprimat entuziasmul pentru acest oras, afirmand ca ar considera sa se mute aici in cazul in care ar parasi Romania. Cantareata este profund impresionata nu doar de peisajele spectaculoase ale locurilor, ci si de linistea pe care a regasit-o in aceasta destinatie.

"Vroiam sa va spun ca inca sunt in Marbella. Daca ar fi sa va fac asa o marturisire. N-am mai spus-o nimanui. Daca as vrea sa ma mut intr-un loc – aici ar fi, in Marbella. Daca ar fi sa plec din Romania, asta ar fi locul in care eu m-as muta. Este un loc extraordinar. Linistea aceasta pe care incerci sa o gasesti toata viata, noi am gasit-o aici”, a spus Andra pe Instagram.

Cu toate ca nu este obisnuita sa isi posteze imagini in care este expusa pe retelele de socializare, Andra a facut o exceptie recent si a distribuit cateva fotografii in care apare purtand costum de baie. Sotia lui Catalin Maruta a ales un costum de baie alb-negru, complet, si a adaugat o rochita de plaja lejera, intr-o nuanta de bej.

Fanii artistei au reactionat in numar mare, apreciind atitudinea sa naturala si abordarea discreta in ceea ce priveste expunerea pe platformele de socializare. Ulterior publicarii fotografiilor de catre vedeta, numerosi fani au speculat ca ar putea fi insarcinata si ca incearca sa isi ascunda burtica. Intrebarile cu privire la o posibila a treia sarcina au abundat. Cu toate ca acestia nu se asteptau la un raspuns, Andra a decis sa le raspunda curiozitatilor, raspunsul ei fiind ferm „Nu, nu sunt insarcinata! Daca eram, anuntam eu fara sa las sa se inteleaga!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea