Social

#vrema in august # temperaturi nobisnuite in romania # temperaturi romania #romania

Temperaturi neobisnuite in august, in Romania! Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani

 

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru toata luna august. Vom avea parte, potrivit prognozei, de o perioada cu vreme schimbatoare. Daca in prima parte a intervalului temperaturile vor fi mai scazute, decat normalul perioadei, in cea de-a doua parte acestea vor creste peste specificul perioadei. Iata ce temperaturi ne asteapta in luna august si unde va ploua.

Vremea in saptamana 7 – 14.08.2023

Valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei, dar cu o abatere termica negativa usor mai accentuata in regiunile nord-vestice. Regimul pluviometric va fi usor excedentar in jumatatea nord-estica a tarii, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in saptamana 14 – 21 august 2023

Temperaturile medii se vor situa in general in jurul celor specifice pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii vor fi usor deficitare in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in zonele montane.

Vremea in saptamana 21 – 28 august 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, in cea mai mare parte a tarii. Regimul pluviometric va fi deficitar in toate regiunile, dar mai ales in zonele montane.

Vremea in saptamana 28 august – 4 septembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile sudice. Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele specifice pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea