Social

#intoxicatie cu apa #moarte socanta #declaratii medici #medici

Socant! O femeie a murit dupa ce a baut 4 sticle cu apa in 20 de minute. Ce s-a intamplat in organismul acesteia

O femeie in varsta de doar 35 de ani, mama a doi copii, a murit dupa ce a baut patru sticle de apa in doar 20 de minute.

Femeia din Indiana, SUA, pe nume Ashley Summers, se afla in Lake Freeman impreuna cu sotul si cele doua fiice ale lor. Familia mersese in vacanta pentru a sarbatori Ziua Independentei, in weekendul de 4 iulie. La un momentdat a inceput sa i se faca foarte sete, cel mai probabil din cauza caldurii. 

"Cineva a spus ca a baut patru sticle cu apa in 20 de minute", a declarat fratele ei, Devon.

In ultima zi a calatoriei, femeie a spus ca a simtit ca nu se hidrateaza suficient. Se simtea ametita si avea o durere de cap ingrozitoare. Prin urmare, aceasta a baut apa pentru a-si reveni.

"Sora mea, Holly, m-a sunat si mi-a spus ca Ashley este in spital. Are o umflatura pe creier, nu stiu care este cauza”, a povestit fratele acesteia.

Dupa revenirea din calatorie, Ashley a lesinat in garaj si a fost dusa de urgenta la spital. Insa, in ciuda eforturilor medicilor, femeie nu si-a mai revenit.

Femeia a suferit de intoxicare cu apa. Blake Froberg, toxicolog la spital, a declarat ca aceasta cauza rara de deces este mai probabil sa apara in timpul verii. 

"Exista unele aspecte care pot face ca cineva sa fie mai expus riscului. In esenta, decesul apare pentru ca ai prea multa apa si prea putin sodiu in organism", a spus medicul, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea