Social

#20 de grade #temepraturi primavara #temepraturi #februarie #temperaturi deosebit de crescute

Temperaturi de pana la 20 de grade, saptamana viitoare. Anuntul meteorologilor

Urmeaza temperaturi neobisnuite in Romania, iar vremea se va schimba radical, a anuntat Elena Mateescu, directorul ANM, la Antena 3 CNN.

"Constatam o crestere si in aceste zile a valorilor de temperaturi, iar la acest sfarsit de saptamana se pastreaza aceasta evolutie, fara variatii mari de la o zi la alta, aceasta insemnand maxime de 2 grade pana la 10-12 grade.

De duminica, deja vom vorbi de 13 grade, iar debutul saptamanii viitoare, cel putin prima jumatate, marti, de pilda, este posibil sa avem valori intre 10 pana la 17-18 grade Celsius.

Asa cum arata informatiile la acest moment, putem avea in sudul extrem chiar 19-20 de grade, cu maxima in Capitala marti, de 17-18 grade.

Pana atunci, insa, mai vorbim si de fenomene specifice datei din calendar, posibile ninsori izolate la munte, asociate si cu intensificari ale vantului, cu viteze la rafala de 60-80km/h", a spus Elena Mateescu, directorul ANM, joi, la Antena 3 CNN.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea