Social

#muncitori raniti #tavan prabusit peste muncitori #tavan prabusit #smurd

Tavan prabusit peste muncitori! Patru persoane scoase de sub daramaturi, doua in stare grava

Tragedie in Cluj. Tavanul unei cladiri aflata in renovare s-a prabusit peste muncitori. Serviciul de urgente 112 a fost apelat in jurul orei 9:05, imediat dupa producerea accidentului.

 

La fata locului au fost detasate 4 ambulante SMURD, dar si 3 autospeciale de la ISU Cluj.

Popierii au intervenit de urgenta pentru a scoate oamenii de sub daramaturi. Patru muncitori au fost prinsi sub mormanul de moloz, dupa prabusirea tavanului.

De sub daramaturi au fost scosi patru barbati cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani. Acestia au primit ingrijiri la fata locului, de la echipajele speciale SMURD. Potrivit informatiilor aparute in presa pana la aceasta ora, doi dintre muncitori se afla in stare grava si au fost transportati de urgenta la spital.

Patru barbati au fost scosi de sub daramaturi. Acestia erau constienti si au primit la fata locului ingrijiri de la echipajele medicale de la SMURD si Serviciul de Ambulanta. Din primele informatii, doi dintre raniti se afla in stare grava. Toti au fost transportati de urgenta la spital pentru evaluari.

"Din primele evaluari, doi dintre barbati au suferit traumatisme mai grave si a fost necesara extragerea de sub daramaturi de catre pompieri. Toti cei patru barbati care au primit asistenta medicala la fata locului sunt in acest moment transportati la spital pentru investigatii si ingrijiri de specialitate.

Toti sunt constienti, chiar daca doi dintre ei au suferit traumatisme mai grave si a fost necesara extragerea lor de catre pompieri. La fata locului au actionat trei autospeciale, precum si patru ambulante SMURD", a transmis Andrei Biris, purtator de cuvant ISU Cluj, potrivit antena3.ro.

Politistii clujeni au deschis un dosar penal in cazul prabusirii tavanului si a unei parti din acoperisul Caminului Cultural din Apahida. Acestia fac cercetari privind nerespectarea masurilor de securitate in munca, scrie cluj24.ro.

FOTO: cluj24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea