Social

Tariceanu considera ca Basescu ii face campanie lui Blaga din disperare

Premierul Tariceanu considera ca declaratiile sefului statului privind sustinerea lui Vasile Blaga in cursa electorala pentru Primaria Capitalei reprezinta un gest " disperat " al presedintelui, deoarece candidatul PD-L nu are forta necesara pentru atragerea voturilor.

"Cel putin in Bucuresti este evident ca Blaga nu are forta necesara, nu are mesajul care sa atraga voturile si atunci presedintele, intr-un gest la limita, disperat, iese din neutralitatea ce ar trebui sa caracterizeze aceasta pozitie, facand campanie pe fata", a declarat premierul in cadrul unei vizite in judetul Arges .

Presedintele Basescu s-a intalnit duminica cu liderii PD-L Vasile Blaga, Adriean Videanu si Liviu Negoita , la un restaurant din Bucuresti. Seful statului a declarat, la Realitatea TV, ca a discutat cu "prietenii" sai despre situatia de la Bucuresti, insa s-a folosit de prilej pentru a ataca PSD, dar si pe candidatii la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu (independent), Cozmin Gusa (PIN) si Aurelian Pavelescu (PNTCD).

Declaratiile presedintelui vin la scurt timp dupa ce intr-un interviu acordat postului public de radio sustinea ca inceputul campaniei electorale ii da senzatia unui blat. De asemenea, doua cotidiane centrale au publicat o fotografie in care apar candidatii la Primaria Capitalei Vasile Blaga (PD-L) si Cristian Diaconescu(PSD), sugerand ca aceasta este intelegerea la care se referea Basescu.

  


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea