Social

"In toata cariera lui, Tariceanu nu a realizat nimic pe cont propriu"

Candidatul PD-L pentru primaria Capitalei , Vasile Blaga, i-a replicat, marti, premierului Calin Popescu-Tariceanu, amintindu-i ca este ultimul in masura sa vorbeasca despre forta si mesajul sau, in conditiile "in care nu a realizat nimic pe cont propriu ".

"Premierul aliantei PSD-PNL, Calin Popescu Tariceanu, este ultimul in masura sa vorbeasca despre forta si mesajul candidatului PD-L la Primaria Capitalei. In toata cariera lui politica, Tariceanu nu a realizat nimic pe cont propriu", spune Blaga intr-un comunicat remis NewsIn.

Secretarul general al PD-L argumenteaza prin aceea ca "premierul Tariceanu a fost adus la guvernare de presedintele Traian Basescu pe care l-a tradat in favoarea aliantei cu Ion Iliescu", care il sustine in Parlament.

"Premierul Tariceanu vrea sa uite aprecierile elogioase pe care i le adresa ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, pentru forta si precizia cu care acesta a finalizat cele mai dificile capitole necesare aderarii Romaniei la Uniunea Europeana.

Cat despre mesaj, premierul Tariceanu are o mare problema. El trebuie sa explice electoratului bucurestean care a votat Alianta Dreptate si Adevar in 2004, de ce acum este in slujba lui Ion Iliescu. In slujba acelui Ion Iliescu care il are drept candidat pe "independentul" Sorin Oprescu, elogiat in emisiunile electorale de candidatul PNL, Ludovic Orban", incheie Blaga.

Reactia a venit dupa ce premierul a afirmat ca declaratiile sefului statului privind sustinerea lui Vasile Blaga in cursa electorala pentru Primaria Capitalei reprezinta un gest " disperat " al presedintelui, deoarece candidatul PD-L nu are forta necesara pentru atragerea voturilor.

Presedintele Basescu s-a intalnit duminica cu liderii PD-L Vasile Blaga, Adriean Videanu si Liviu Negoita , la un restaurant din Bucuresti. Seful statului a declarat, la Realitatea TV, ca a discutat cu "prietenii" sai despre situatia de la Bucuresti, insa s-a folosit de prilej pentru a ataca PSD, dar si pe candidatii la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu (independent), Cozmin Gusa (PIN) si Aurelian Pavelescu (PNTCD).

Declaratiile presedintelui vin la scurt timp dupa ce intr-un interviu acordat postului public de radio sustinea ca inceputul campaniei electorale ii da senzatia unui blat. De asemenea, doua cotidiane centrale au publicat o fotografie in care apar candidatii la Primaria Capitalei Vasile Blaga (PD-L) si Cristian Diaconescu(PSD), sugerand ca aceasta este intelegerea la care se referea Basescu.

  


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea