INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Subtitrare avansata de imagine prelucrata

Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti anunta primul performance din cadrul proiectului AlterText, care va avea loc la Galeria Anaid, in data de 22 iulie 2007, la ora 19.00. Proiectul este derulat in parteneriat cu kinema ikon – Arad, Mondart Gallery – Galati si Teatru 74 – Targu Mures, cu sprijinul financiar al Administratiei Fondului Cultural National. AlterText consta in patru evenimente de tip performance, organizate in Bucuresti, Galati, Targu-Mures si Arad, care reunesc 4 tineri scriitori si 5 artisti vizuali din Romania, prezentand, intr-un alt tip de discurs, o viziune proprie asupra relatiei dintre literatura si artele vizuale. Abordarea va fi neconventionala, fiind prezentate doua proiecte de sunet ( muzica experimentala ) si visual si o instalatie de ambient, toate pornind de la textele propuse de catre scriitorii selectati. Evenimentele vor avea loc sub forma de turneu, in toate cele 4 orase incluse in proiect. Scopul proiectului este de a aduce literatura si arta contemporana pe un teren comun, renuntand la conceptul de cenaclu literar in foavoarea unui eveniment interactiv. Miza principala este de a construi o platforma comuna pentru literatura si arte vizuale , facilitand dialogul intre aceste doua forme de cultura. Artisti: Vali Chincisan (visual), Selfmademusic (sunet), dyslex (sunet), P.N.E.A. (visual), lighioana (instalatie) Texte: Gabi Eftimie, Valentina Chirita, Catalin Furtuna, Laurentiu Blaga Programul si locatia evenimentelor 22 iulie, ora 19:00 Anaid Art Gallery – Str. Slobozia, Nr 34, sector 4, Bucuresti 24 iulie, ora 19:00 Mondart Gallery - Str. Rosiori Nr 16, Bl. G4, Ap. 76, Galati 26 iulie, ora 19:00 Teatru 74 - Cetatea Tg. Mures, Bastionul Macelarilor, strada Avram Iancu nr. 2, Targu Mures 28 iulie, ora 19:00 KF Cafe – Calea Episcopiei Nr 11 – 13, Arad

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea