INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Gheorghe Zamfir in spectacolul "Oda bucuriei"

Romanii vor avea parte de un eveniment de exceptie duminica, de la ora 18.30, la Sala Radio. Fundatia „Valente Umane“ organizeaza spectacolul „ Oda bucuriei“, sustinut de Orchestra Nationala de Folclor, dirijata de maestrul Gheorghe Zamfir. La acest concert, invitat special este Gheorghe Turda. „Oda bucuriei“ evoca multumirea, satisfactia cu care romanii sarbatoresc primul an in marea familie europeana, folclorul fiind o realitate care contureaza traditiile poporului nostru. Prin acest concert al Orchestrei Nationale de Folclor, condusa de maestrul Gheorghe Zamfir, la adresa caruia orice lauda ar fi de prisos, se doreste aducerea in atentia romanilor, in particular, si a europenilor, in general, a patrimoniului extrem de bogat spiritual pe care il avem. Fundatia „Valente Umane“ s-a infiintat in anul 2000 si scopul ei este de a-i ajuta pe cei aflati in dificultate, precum si sprijinirea formarii de tinere talente in domeniul creatiei muzicale. Astfel, s-au pus bazele unor nuclee de instrumentisti, spre exemplu clasa de nai a lui Zamfir. Lansata cu ocazia concertului extraordinar din data de 30 mai 2007 de la Palatul Parlamentului , Orchestra Nationala de folclor este formata din 27 de instrumentisti de elita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea