Social

#stergere date personale internet #informatii internet #date personale #internet

Stiai ca poti disparea complet de pe internet? Iata cat costa acest lucru

Vrei sa dispara definitiv de pe internet, sa fie sterse toate pozele si datele tale? Afla cum trebuie sa procedezi.

Potrivit celor mai recente informatii, Mozilla va lansa o unealta care poate sa-ti monitorizeze automat informatiile personale si chiar sa-ti stearga toate detaliile expuse, care nu iti doresti sa fie pe internet.

Mai precis, Mozilla Monitor Plus va extinde serviciul Mozilla Monitor, care se numea, in trecut, Firefox Monitor. Acesta te va informa atunci cand emailul tau a fost inclus intr-o incalcare a datelor personale.

Cat costa? Acest serviciu costa 9 dolari pe luna, insa poate fi achizitionat si pentru un an pentru suma de 107,88 dolari. Acest serviciu isi propune sa protejeze informatiile personale de mai mult de 190 de site-uri web care au intentii rele. Reprezentantii Mozilla spun ca acesta reprezinta dublul datelor care sunt monitorizate de competitori. Cei care se aboneaza la acest serviciu vor beneficia de un bonus ce consta in alerte de incalcare a datelor. Poti beneficia de o scanare gratuita o singura data pentru a afla daca datele tale au fost expuse.

Pentru ca datele sa fie sterse ai nevoie sa te inregistrezi pentru un cont Mozilla si sa oferi cateva date personale. Este vorba despre numele tau, data nasterii, adresa de email si orasul si tara ta actuala. Aceste date vor fi criptate deoarece e cea mai mica cantitate de informatii de care e nevoie astfel incat sa fie obtinute cele mai precise informatii.

Momentan, Mozilla Monitor si Monitor Plus sunt disponibile doar pentru cei care locuiesc in SUA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea