Social

#vanzare bancnote vechi #bancnota veche #vanzare bancnote #bancnota

Ai aceasta bancnota acasa? Te poti imbogati daca o vinzi! Suma uriasa pe care o poti castiga

O bancnota romaneasca, din 1998, valoreaza o avere in prezent. Daca ai aceasta bancnota acasa, te poti imbogati.

 

Tot mai multi romani, colectionari profesionisti sau amatori, cumpara bancnote vechi, iar pretul platit nu este deloc unul modest.

Iar romanii care au acasa bancnote si monede vechi, profita de acest lucru si le scot la vanzare. Tot mai multi romani ajung sa se imbogateasca prin vanzarea de monede vechi si bancnote.

Prin urmare, daca si tu ai acasa astfel de bancnote, le poti scoate la vanzare.

De exemplu, o bancota de 1.000 de lei, cu chipul lui Mihai Eminescu, din 1998, este vanzuta cu 45.000 de lei, pretul nefiind negociabil.

“Vand bancnota de 1.000 lei vechi din 1998, se prezinta in stare foarte buna si nu este rupta. Pretul nu este negociabil, rog seriozitate”, se arata in anuntul vanzatorului postat pe olx.ro.

Un alt roman, a scos la vanzare, in octombrie 2023, o bancnota similara, la pretul de 1500 de lei. Anuntul acestuia, postat pe acelasi site, spuenea: “Vand bancnota 1000 lei Mihai Eminescu an 1998 foarte rara cu seria 001 A. Starea de pastrare este buna tinand cont de frecventa de circulatie. Pretul este de 1500 lei usor discutabil. Predare personala in Bucuresti. Putem verifica autenticitatea la B.N.R.”.

Pe de alta parte, o bancnota in valoare de 5.000 de lei, cu Chipul lui Lucian Blaga, din 1998, e vinde cu pretul ireal de 150.000 de lei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea