Social

# racire vreme #ninsori #aprilie #martie #vreme #iarna

Iarna pune din nou stapanire pe Romania! Va ninge in lunile martie si aprilie

Luna februarie a ajuns la final, martie reprezinta venirea primaverii, insa meteorologii ne avertizeaza sa nu ne facem prea multe planuri referitoare la vremea buna.

Din cate se pare, chiar daca se spune ca odata cu 01 martie ar trebui sa vina si primavara si temperaturile sa creasca in termometre, iata ca lucrurile nu stau deloc asa. Asta chiar daca luna februarie din acest an a fost considerata una dintre cele mai calde luni februarie din istoria Romaniei!

„Pana la finalul acestei ierni vorbim de o vreme deosebit de calda, ceea ce va face cum anticipam, ca luna februarie sa inregistreze un nou record ca fiind cea mai calduroasa luna februarie din istoria masuratorilor meteorologice”, a spus Elena Mateescu, directorul general al ANM, la Antena 3.

In ciuda faptului ca februarie a fost o luna foarte calda, iata ca meteorologii de la AccuWeather vin cu informatii nu tocmai placute pentru luna martie.

Potrivit acestora, in mai multe zile din luna lui Martisor este foarte posibil sa ninga. Mai exact, iarna ar putea pune stapanire pe Romania in zilele de 14, 19, 23 si 26 martie, dar si pe 01 aprilie.

In toate aceste zile amintite mai sus, temperaturile maxime nu vor sari de 09 grade Celsius, iar minimele vor scadea pana la minus 3 grade Celsius. In plus, fulgii s-ar putea asterne peste tara noastra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea