Social

#sotie Dani Otil #dani otil

Sotia lui Dani Otil, lipsita inhibitii. Gabriela s-a pozat goala, in camera de hotel

Gabriela Otil a incins internetul cu cea mai recenta fotografie pe care a distribuit-o pe Instagram. Partenera de viata a prezentatorului de la Antena 1 se afla in perioada lunii de miere, iar cu aceasta ocazie s-a fotografiat, in mod artistic, goala pusca.

Gabriela Otil a atras atentia prin cea mai recenta postare pe Instagram, in timpul escapadei sale romantice in luna de miere alaturi de sotul sau, prezentatorul de la Antena 1. In una dintre pozele distribuite, a optat sa pozeze fara nicio haina pe ea.

 

Pe contul ei de Instagram, Gabriela Otil a impartasit mai multe imagini din timpul vacantei, prezentandu-se in unele dintre ele in costum de baie si in altele alaturi de Dani Otil. Totusi, una dintre pozele din perioada lunii de miere a captivat atentia publicului: sotia lui Dani Otil a ales sa pozeze complet dezbracata in camera de hotel, fiind acoperita doar de un prosop alb.

Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara. „Parca il si vad pe Dani aranjand prosopul??”, „Superba si superb ❤️!!”, „Ce sexy esti”, au fost cateva dintre comentarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea