Social

#catlin morosanu #retragere televiziune

Catalin Morosanu nu va mai aparea in show-uri TV. De ce a luat aceasta decizie

Catalin Morosanu, cunoscut publicului pentru aparitiile sale in diverse emisiuni de televiziune, atat pe Antena 1, cat si pe PRO TV, a ajuns la o etapa in care nu mai este dispus sa se implice in astfel de provocari. Intr-un interviu acordat revistei Ego, fostul luptator a dezvaluit motivatiile care stau la baza acestei decizii.

 

De-a lungul timpului, Catalin Morosanu a participat la mai multe emisiuni de succes, inclusiv la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" difuzata de PRO TV, pe care a si castigat-o. De asemenea, el a fost prezent in "Asia Express" de la Antena 1, unde a concurat alaturi de fratele sau, si a revenit apoi pe PRO TV pentru emisiunea "Survivor".

Cu toate acestea, in prezent, Morosanu a recunoscut ca experientele din cadrul acestor show-uri nu au fost lipsite de provocari si dificultati. El a afirmat ca nu mai intentioneaza sa se implice in astfel de proiecte, preferand sa-si concentreze energia si atentia asupra afacerilor sale personale.

“Nu mai vreau sa aud de Survivor, de nebunii de genul acesta! Multa lume ma intreaba: «Te mai duci?». Stiti cum este chestia? Si in aceste emisiuni, ai nevoie de o pauza de imagine! Daca apari in fiecare zi, la fiecare emisiune, se satura lumea de tine! E foarte importanta chestia asta, lumea nu intelege! Mai rarut, ca este mai dragut! Dar una peste alta, au fost niste emisiuni foarte grele pentru mine si nu vreau sa mai trec prin momentele respective, mai ales pentru ca acum am si doua academii de arte martiale, am si o promotie, sunt in business! Mi-e cam greu sa las totul si sa stau 3 luni si jumatate, 4 luni, cat am stat ultima oara in Survivor! E foarte greu!”, a spus Catalin Morosanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea