Social

#barbat lovit intentionat cu masina #tentativa de omor

Socant! Un barbat si fiul in varsta de 2 ani, loviti intentionat cu masina de un vecin

Scene socante s-au desfasurat in Bihor, localitatea Surduc. Un barbat care era cu copilul, in varsta de doi ani, in brate, a fost lovit intentionat cu masina de un vecin, beat.  

 

Barbatul si copilul au ajuns la spital. Tragicul eveniment a avut loc luni seara. Soferul, un vecin de-al victimei, era cunoscut ca fiind agresiv. Acesta a fost retinut de politie.

Barbatul, in varsta de 54 de ani, din Surduc, comuna Copacel, se plimba cu copilul de doi ani in brate, pe marginea drumului. Impreuna cu acestia se afla si sotia barbatului si fiica in varsta de cinci ani. Fetita a reusit sa se fereasca la timp in momentul in care vecinul agresiv intrat intentionat in ei.

In urma impactului, barbatul si fiul sau au fost proiectati in santul de pe marginea drumului. Ulterior, soferul agresor se intoarce si se intreapta cu viteza catre victima, pentru a o omori, insa, din fericire, barbatul reuseste sa se fereasca la timp.

Agresorul a parasit rapid locul producerii evenimentului, a parcat masina in curte si s-a facut nevazut. Barbatul lovit a suferit traumatisme la nivelul fetei, cu fractura de nas. Copilul a suferit cateva excoriatii. Cei doi au fost dusi la spital, pentru investigatii. Barbatul are nevoie de 15 zile de ingrijiri medicale, daca nu survin complicatii, iar minorul a suferit leziuni penru care sunt necesare 6-7 zile de ingrijiri medicale, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor.

"Am avut noroc de la Dumnezeu ca nu ne-a prins in fata masinii ca ne ducea pana la el acasa si ne zdrobea de tot", a spus Radu, victima vecinilui agresor.

Se pare ca intre cei doi barbati ar fi existat un conflict mai vechi.

Agresorul a fugit, de la locul faptei, dar a fot gasit rapid de politistii bihoreni acasa, unde se ascundea. Rezultatul etilotestului a iesit pozitiv. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si este acuzat de tentativa de omor.

Se pare ca agresorul ar mai fi amenintat, in trecut, o femeie din sat, cu moartea. Acesta i-ar fi scris pe Facebook: "Pe cuvantul meu, te omor. Eu stiu si unde dormi bata-te Dumnezeu. Toate televiziunile si ziarele o sa scrie ce patesti tu".

Agresorul urmeaza sa ajunga in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Cum au decurs faptele, potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor

“Structura de comunicare publica din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor este imputernicita sa aduca la cunoStinta mass-media urmatoarele: Prin ordonanta Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor din data de 30.01.2024 sa dispus punerea in miScare a actiunii penale fata de inculpatul V.V., in varsta de 54 ani, pentru savarSirea infractiunilor de:
- tentativa la omor calificat prev. de art. 32 alin.1, rap la art. 188 alin. 1 – 189, alin.1, lit. f Cod penal Si
- conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, prev. de art.336 alin.1 C.pen, cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen.

Din mijloacele de proba administrate in cauza a rezultat urmatoarea situatie de fapt:

In data de 29 ianuarie 2024, la ora 17:17, in timp ce persoana vatamata V. R. se afla pe acostamentul strazii Principale din localitatea S., com. C., jud. Bihor, avandul pe spate (in spinare) pe fiul sau minor, persoana vatamata V.R.I. in varsta de 2 ani, autoturismul marca Audi cu numarul de inmatriculare X, condus de inculpatul V. V., ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice, l-a lovit pe persoana vatamata V. R., iar in urma impactului acesta a fost proiectat impreuna cu fiul sau in Santul stang, pe directia de deplasare a autoturismului, dupa care autoturismul a parasit locul producerii evenimentului. In urma impactului, persoana vatamata V.R. a suferit leziuni ce necesita pentru vindecare un numar de 15 (cincisprezece) zile de ingrijiri medicale, daca nu survin complicatii, iar persoana vatamata minora V.R.I. a suferit leziuni 6-7 (Sase-Sapte) zile de ingrijiri medicale, daca nu survin complicatii.

Ulterior, la ora 17:18, autoturismul condus de inculpatul V.V. revine Si se indreapta cu viteza spre persoana vatamata V.R., ce se afla pe acostamentul strazii Principale, cu intentia de a-l ucide, ocazie cu care persoana vatamata sare din fata autoturismului, evitand impactul.

Organele de politie au fost sesizate de indata de catre persoana vatamata V.R., acestea deplasandu-se la fata locului, insa autoturismul implicat in eveniment a fost identificat la adresa inculpatului V. V., in curtea imobilului, inculpatul V.V. revenind la adresa de domiciliu dupa sosirea organelor de politie. Inculpatul V.V. a fost testat cu aparatul AlcoQuant, care la testul nr. X din data de 29.01.2024, ora 20:02:35, a indicat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Prin ordonanta Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor din data de 30 ianuarie 2024 s-a dispus retinerea pentru 24 de ore a numitului V.V. In cauza, procurorul a formulat o propunere de arestare preventiva a inculpatului pe o perioada de 30 de zile.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea