Social

#incendiu casa #amenintari #spanzurare #pompieri #divort

Socant! Un barbat si-a dat foc la casa, iar cat timp pompierii se luptau cu flacarile s-a spanzurat in curte

Un caz socant a avut loc in Vaslui. Un barbat de 51 de ani din satul Armasoaia, comuna Pungesti, si-a incendiat propria casa, iar in timp ce pompierii se luptau cu stingerea flacarilor, acesta s-a spanzurat in curte.

Barbatul se afla in plin divort de sotia lui. Acesta a amenintat-o pe sotie ca daca nu se intoarce acasa va da foc casei si se va spanzura. Si s-a tinut de cuvant.

In noaptea de 21 febrarie, barbatul si-a incendiat casa. Vecinii care au observat flacarile au dat alarma la 112, iar pompierii au intervenit prompt pentru a stinge incendiul. Acestia nu au reusit insa sa dea de proprietarul casei.

“Incepand cu ora 2:00, pompierul militari din cadrul Detasamentului Vaslui si Punctului de Lucru Ivanesti au intervenit cu trei autospeciale, pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit intr-o locuinta din localitatea Armasoaia, comuna Pungesti. La sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta prin ardere generalizata la nivelul intregii locuinte, existand pericolul de extindere la o anexa gospodareasca si un adapost pentru pasari. Dupa aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat, locuinta fiind distrusa in proportie de 80%. In interiorul locuintei nu au fost gasite persoane ranite ori intoxicate. Majoritatea bunurilor aflate in interior au ars ori au fost degradate. Pompierii militari au salvat anexa gospodareasca si adapostul pentru animale. Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost focul deschis in spatiu inchis”, precizat reprezentantii ISU Vaslui.

Un localnic a descoperit apoi trupul neinsufletit al propietarului, care atarna intr-un copac din curte. O ambulanta a fost chemata la fata locului, insa nu a mai putut face nimic pentru acesta.

Potrivit primelor informatii din ancheta, se pare ca barbatul ar fi dat foc la casa, apoi s-a ascuns pentru a nu fi gasit de pompieri si in cele din urma s-a spanzurat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea