Social

#prognoza pe patru saptamani #vremea in luna martie #vreme martie #anm #martie

Cum va fi vremea in luna martie! ANM anunta vreme neobisnuita

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo urmatoarele patru saptamani. Potrivit prognozei, vremea va fi deosebit de calduroasa in urmatoarea perioada, temperaturile fiind mai mari decat normalul perioadei. Iata cum va fi vremea in perioada 26 februarie - 25 martie 2024.

 

Vremea in saptamana 26 februarie – 4 martie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana pe intreg teritoriul Romaniei, dar mai ales in regiunile nord-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar in regiunile sud-vestice, dar si deficitar in cele nordice, centrale si estice, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in saptamana 4 – 11 martie 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada in toate regiunile, dar mai ales in cele nordice, vestice si centrale. Cantitatile de precipitatii vor fi deficitare la nivelul intregii tari, dar mai ales in nordul Carpatilor Orientali si in Muntii Banatului.

Vremea in saptamana 11 – 18 martie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, in toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acesta perioada, in cea mai mare parte a tarii.

Vremea in saptamana 18 – 25 martie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada in majoritatea regiunilor, cu posibilitatea unui usor excedent in regiunile vestice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea