Social

#infectie pulmonara #probleme cardiace #externata #antibiotic #deces

Caz tragic. Tanar, de 25 de ani, a murit dupa ce a fost externat cu reteta de antibiotice

Un tanar de 25 de ani din Avrig, judetul Sibiu, a murit la o saptamana dupa ce s-a prezentat la Camera de Garda. Medicii l-au diagnosticat cu o infectie la plamani si l-a trimis acasa cu antibiotic.

Cand parintii au primit certifictul medico-legal au aflat ca baiatul a murit de infarct. Infarctul a fost provocat de un anevrism aortic, care a fost confundat de medici cu o infectie la plamani.

Mama acestuia este in soc. Baiatul ar fi fost inca in viata daca medicii ar fi facut o simpla ecografie.

Acum, femeia, doreste sa faca un apel catre Colegiul Medicilor pentru a schimba procedura, astfel incat nimeni altcineva sa nu mai treaca printr-o astfel de tragedie.  

 Acest caz socant, a aparut la doar cateva zile dupe ce raportul INML al Alexandrei, tanara insarcinata care s-a stins in Botosani, a fost facut public. In raport este precizat ca tanara, in varsta de 25 de ani, a intrat in septicemie generala si a decedat, din cauza “proceselor de putrefactie intra-uterina”. Potrivit aceluiasi document, o procedura medicala banala i-ar fi salvat viata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea