Social

# sloturi fructe # sloturi

Sloturile cu fructe, "oldies but goldies"

Inca din primii ani in care sloturile au aparut, unele aparate aveau simboluri cu fructe. Traditia a fost mentinuta cu trecerea timpului, iar in prezent cateva dintre cele mai populare sloturi au simboluri cu fructe.

 

Exista doua motive principale pentru care fructele sunt prezente in sloturi. In vremurile de odinioara, cand aparatele tip slot machine erau amplasate in special in baruri, premiile erau oferite in guma de mestecat care avea aroma de fructe. Astfel, cumva legatura dintre guma de mestecat si fructe a fost simplu de facut, iar jocurile aveau aceste simboluri. A devenit practic o traditie ca fructele sa fie prezente in sloturi.

Un al doilea motiv este legat de faptul ca fructele sunt usor de recunoscut de toata lumea, indiferent de zona globului in care s-ar afla. Toti stiu cum arata pepenele, prunele ori ciresele. Iar sloturile sunt o activitate recreationala, care nu trebuie sa fie foarte solicitanta. Din acest motiv, dezvoltatorii isi doresc sa scoata produse usor de inteles si cat mai rapid, pentru ca oamenii sa se poata distra.

Acesta este si motivul pentru care fructele sunt introduse adesea in sloturi, alaturi de carti de joc spre exemplu - care si ele sunt foarte usor de recunoscut. Mai conteaza si faptul ca fructele au multa culoare. Acest lucru se potriveste cu caracteristicile sloturilor, care isi doresc sa fie o explozie de culori si sa iasa in evidenta.

Cele mai populare pacanele cu fructe

Burning Hot - Un slot de referinta in industria de jocuri de noroc online. E disponibil la cazinourile licentiate de ONJN din tara noastra si este un adevarat fenomen, fiind mereu in topul celor mai populare pacanele cu fructe (L1223985W001403 ONJN, 18+, Joaca Responsabil!). Un joc clasic produs de EGT, care are ca simboluri Prune, Portocale, Cirese, Lamai, Pepeni si Struguri. Alte simboluri care platesc ceva mai bine sunt Dolarul, Steluta si Trifoiul cu Patru Foi.

Fruitilicious - Un joc dezvoltat de compania Novomatic. Face parte din categoria de sloturi clasice, cu 3 linii x 5 coloane si 5 linii de plata fixe. Castigul maxim din slotul amintit ajunge pana la 1.000 de ori miza. Are o caracteristica apreciata de multi utilizatori: dublajul. Si in acest joc intalnim Cirese, Lamai, Portocale si Prune. Simbolurile 777 platesc cel mai bine.

Master Joker - Slotul celor de la Pragmatic Play are un format inedit. Jokerul din joc are o roata multiplicator care poate oferi un premiu de pana la 10 mii de ori miza. In rest, jocul este dispus pe un singur rand cu 5 role de joc. Volatilitatea este ridicata, iar simbolurile sunt aceleasi ca la jocurile amintite mai sus: Pepenele, Prunele, Ciresele si Lamaile. Sunt si alte simboluri, ca Gold Bar si Wild Joker.

Fruit Rainbow - Un joc care a aparut pe piata in 2020. Se remarca prin explozia de culoare, iar grafica este apreciata de utilizatori. Fructele sunt omniprezente ca simboluri in acest joc, dar gasim si carti de joc, diamante, iar simbolul Wild este reprezentat de un Curcubeu. Structura jocului este 5x40 si exista 40 de linii de plata. Norocosii pot obtine pana la 2.000 de ori miza in acest joc. O alta functie apreciata este Gambling.

20 Burning Hot - Pornind de la succesul cu Burning Hot, ulterior au aparut si noi variante. Poate cea mai apreciata este 20 Burning Hot, care are 20 de linii de plata si o grila 5 x 3. Castigurile maxime pot ajunge pana la 2.000 de ori miza. A aparut in urma cu 6 ani si diferenta fata de versiunea originala este data de numarul liniilor de plata si de modelul matematic.

FOTO: player.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea