Social

#ajutoare incalzire #romani #incalzire

Ajutoare pentru incalzire. Cine sunt romanii care pot beneficia de ele

Odata cu venirea frigului, multe persoane traiesc cu teama facturilor la incalzire. Este vorba despre romanii cu venituri mici care se tem ca nu le vor ajunge banii pentru facturi.

 

Persoanele care au nevoie de ajutor pentru inclazire pot depune solicitari pentru a primi sprijin din partea statului. Multe persoane au facut deja acest lucru.

Ajutoarele pentru caldura sunt acordate, in functie de salariul net pe membru de familie. In cazul in care venitul este mai mic de 200 de lei pe membru de familie, sprijinul acopera energia termica complet.

"Beneficiaza de ajutor familiile ale caror venituri sunt pana la 1386 lei per persoana si 2053 lei pentru persoanele singure", a declarat Alisa Alstani, director DAR Dr. Turnu Severin, potrivit realitatea.net.

Cei care doresc sa primeasca ajutor trebuie sa depuna formularul si cererile prin intermediul asociatiilor de proprietari. 

Ajutoarele se vor acorda pentru perioada 1 noimebrie 2023 - 31 martie 2024.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea