Social

#sky tower #program vizitare sky tower #cea mai inalta cladire

Sky Tower, cea mai inalta cladire din Romania, isi deschide portile pentru vizitatori

Incepand de astazi si pana luna viitoare, in fiecare zi de vineri, Sky Tower, cea mai inalta cladire din Romania, isi deschide portile pentru vizitare in cadrul evenimentului Sky Tower Open Door.

Sky Tower are 37 de etaje si 137 de metri, iar de anul trecut, odata cu finalizarea constructiei, a devenit cea mai inalta cladire din Romania. Proprietarii cladirii s-au gandit sa ofere sansa publicului larg sa admire privelistea Bucurestiului de la inaltime, astfel ca le ofera posibilitatea sa se relaxeze gratis la etajul 34 al cladirii.

Aici, spatiul a fost pregatit cu zone de relaxare si jocuri, telescoape pentru observarea indeaproape a principalelor atractii ale Capitalei si un spatiu dedicat artei. Potrivit economica.net, intervalul orar in care poate fi vizitata cladirea de birouri este 11.00-18.00.

In plus, angajatii multinationalelor din zona se pot relaxa cu jocuri pe consola, tenis de masa sau fussball in fiecare zi de joi, in intervalul orar 17.00-21.00. Sky Tower este amplasat intre strada Barbu Vacarescu si Calea Floreasca.

Foto: www.skyscrapercity.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea